Fil "Zen Master" Džekson u ruke uzima mikrofon

Suvlasnica najvećeg paketa akcija Lejkersa i verenica najtrofejnijeg trenera u NBA ligi insistira da on bude komentator utakmica "jezeraša"

  • 1

Sestra Džima Basa, većinskog vlasnika Los Anđeles Lejkersa, Džimi izjavila je da bi Fil Džekson, nekadašnji trener tima iz "Stejplsa", mogao da postane komentator utakmica ovog tima.

Koliko je ovo tačno ne znamo, ali verujemo da verenica "Zen Mastera" zna šta priča.

- Da li ste spremni da slušate Fila Džeksona kao oficijalnog analitičara za vreme utakmica Lejkersa? To je jedna od nekoliko uloga koje je Fil voljan da radi ako je potrebno franšizi iz El Eja - rekla je Džini za svog verenika i dodala:

- On podržava i mene i čitavu organizaciju. On nema nikakvu ugovornu obavezu za bilo kakav posao, ali sam sigurna da bi nam drage volje pomogao kada bi to bilo potrebno. Ako je proslavljen u trenerskom poslu, ne vidim razlog zbog kojeg odlično ne bi obavljao i posao stručnog komentatora. I to je usko vezano za njegov život i košarku.

(Telegraf/nbaserbia.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA