Milinković krivi FSS za isključenje Petkovića, sukob Terzića i Jankovića?

Trener OFK Beograda tvrdi da je sudija Popović direktno uticao na rezultat utakmice sa Čukaričkim. Na poluvremenu viđena žustra rasprave između predsednika dva kluba

  • 12

Fudbaleri Čukaričkog ostvarili su novu pobedu u trećem kolu Jelen Super lige, koje su ponovo obeležili protesti na utakmicama. Tako je i meč Čukaričkog i OFK Beograda kasnio šest minuta, zbog čega je glavni sudija Popović podelio žute kartone kapitenima ekipa.

Trener "romantičara" Zoran Milinković bio je rezigniran po završetku utakmice, jer smatra da je arbitar direktno uticao na rezultat. Kapiten njegove ekipe Marko Petković je već u osmom minutu igre dobio još jedan žuti karton, što ga je automatski udaljilo sa terena.

- Da li je Čukarički bio bolji prosudiće javnost. Pitam se da li je po propisima FSS da se kapitenu ako utakmica kasni dodeli žuti karton? Takva odluka sudije Popovića direktno je uticala na ishod utakmice, jer je našem kapitenu u osmom minutu pokazan drugi žuti karton. Igračima nemam šta da zamerim, do osmog minuta postojao je samo jedan tim na terenu, OFK Beograd. Najveće posledice ovakvih odluka FSS, snosimo mi kao proizvođači igrača. Da je Kafka živ imao bi prilike da napiše još nekoliko delova "Procesa" -  prenosi "Žurnal" Milinkovićeve reči.

List takođe navodi da je na poluvremenu došlo do žustre rasprave između predsednika OFK Beograda Zvezdana Terzića i bivšeg generalnog sekretara Zajednice Miodraga Žuće Jankovića, sada predsednika Čukaričkog. Navodno, verbalni sukob nije dugo trajao, ali je Terzić bio nervozniji.

(Telegraf.rs/Žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Portiljo

    25. avgust 2013 | 09:57

    Fiser tisina!Bojkot do kraja pa neka igra sam Partizan u ligi sa 1000-2000 gledalaca po mecu...

  • fiser

    25. avgust 2013 | 09:28

    To je najstarije pravilo ako kapiten ne dovede ekipu na vreme još namerno neće da dodje na početak utakmice .... Obavezno mora karton!!!ima gospodo u pravilniku fudbalske igre!!!

  • Ljuba

    25. avgust 2013 | 10:00

    Idi kod dzalića da ti da bodove, on ti je rekao da kasniš 6 minuta!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA