MURINJOVA NAJVEĆA ŽELJA: Da se Vilanova oporavi, i da nema bolesnih na svetu

- Želim da se Tito Vilanova oporavi od svoje bolesti, da Mandela pobedi svoju. Ali i da se oporavi svako na svetu ko u ovom trenutku pati od sličnih problema - rekao je "posebni"

  • 2

Poznat kao veliki egoista Žoze Murinjo, trener londonskog Čelsija, iznenadio je mnoge kada je u jednom intervjuu za engleske medije odgovorio na pitanje "šta bi uradio da na raspolaganju ima da bira tri želje".

Arogantni trener koji sebe naziva "posebnim" pokazao je da u sebi ipak ima i te kako ljudskosti.

- Želim da se Tito Vilanova oporavi od svoje bolesti, da Mandela pobedi svoju. Ali i da se oporavi svako na svetu ko u ovom trenutku pati od sličnih problema - rekao je Murinjo, kako kažu, posle veoma kratkog razmišljanja.

Za razliku od lepih želja upućenih na račun Tita Vilanove, kome je ne tako davno zabio prst u oko, Murinjo je u nastavku razgovora Pepu Gvardioli, sadašnjem treneru Bajerna, protiv kojeg Čelsi u finalu Superkupa igra 30. avgusta, uputio nekoliko provokacija...

- Bajern je najbolji tim Evrope, ali je to bilo kada je na klupi sedeo Jup Hajnkes. Sada Bavarci imaju novog trenera i nove igrače i nisam siguran da su jaki kao prošle sezone - rekao je Murinjo.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA