Dobro za Partizan, Tun i dalje neefikasan, nula u Sionu!

Protivnik Partizana u kvalifikacijama za Ligu Evrope na trećoj od poslednje četiri utakmice u različitim takmičenjima nije zatresao mrežu rivalima

  • 0

Protivnik Partizana u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope, Tun, u šestom kolu prvenstva Švajcarske odigrao je u Sionu 0:0.

Švajcarski klub nastupio je u manje-više standardnom sastavu Favr, Lithi, Sulmoni, Hediger, Zufi, K. Šneuvli (od 83. Martinez), Vitver, Zigfred, Sanogo, M. Šnevli (od 74. Sadik), Kasio (od 69. Nelson Fereira). Srbin Miloš Krstić nije bio ni na klupi.

Gosti su odugrali solidnu Partiju, ali kao i protiv crno-belih u Beogradu nisu bili efikasni. U Tunu smatraju da su oštećeni za nedosuđeni penal u njihovu korist u 88. minutu, ali kako god, pripao im je samo bod.

U tri od poslednje četiri utakmice švajcarski klub nije postigao gol, što su nesumnjivo dobre vesti za Partizan. Tunu je utakmica sa Sionom bila drugi uzastopni prvenstveni remi bez golova i trenutno je na tabeli osmi od deset klubova sa šest bodova iz isto toliko mečeva.

Tun je u poslednje vreme jedino bio efikasan u prvom kolu nacionalnog kupa, kada je pobedio četvrtoligaša Ešalen 3:1.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA