Zvezda u utorak daje ime kandidata za čelo FSS?!

- Mislim da je sada pred nama mirniji nastavak sezone. Smiriće se navijači na tribinama... Ne bih nama pripisivao neku pobedu ili neke zasluge i smatram da smo imali samo dobre namere i čvrste dokaze - rekao je Džajić

  • 15

U utorak će se na "Marakani" održati redovna sednica Upravnog odbora, a jedna od glavnih tema biće situacija u FSS posle odluke Tomislava Karadžića da ode s pozicije predsednika.

Dragan Džajić, prvi čovek Crvene zvezde, ako se postigne dogovor sa ostalim klubovima, mogao bi da postane kandidat da nasledi Toleta.

- Epilog je po meni očekivan, takva su pravila u sportu kada postoji nezadovoljstvo - rekao je Dragan Džajić u izjavi za "Sport", i nastavio:

- Mi smo ukazivali na greške i na trenutno stanje u domaćem fudbalu, koji je iz godine u godinu padao na lestvici.

Najbolji fudbaler Srbije u istoriji u kuloarima je glavni kandidat za predsednika FSS, ali on ne prihvata nikakve čestitke za smenu Karadžića.

- Mislim da je sada pred nama mirniji nastavak sezone. Smiriće se navijači na tribinama... Ne bih nama pripisivao neku pobedu ili neke zasluge i smatram da smo imali samo dobre namere i čvrste dokaze - rekao je Džajić.

(Telegraf. rs / Izvor: Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milos

    26. avgust 2013 | 11:49

    Ako Dzaja preuzme FSS onda će i mladje generacije da upoznaju čuvena "zvezdina proleća"!:))

  • Std

    26. avgust 2013 | 12:18

    A sto ne bi stranac bio predsednik,oni bar ne navijaju za nikog naseg. Neutralnost bi bila 100%. Grobar

  • Pedja 032

    26. avgust 2013 | 12:35

    Džajić je posle hapšenja čovek bez života, a kamoli vizije. Važnije od Predsednika FSS su sistem i mnoga druga kadrovska rešenja... Bojim se da Srbija nema kadrova..., to je problem br. 1. u svim oblastima društva (pa i u sportu)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA