SVETSKA, A NAŠA: Ivana Španović zvanično najlepša atletičarka na SP!

Srpska atletičarka zasenila ostale takmičarke poput Jelene Isinbajeve, Ivet Lalove, Darije Klišine, Šeli En Frejzer Prajs...

  • 8

Svetska lepota, a dolazi iz Srbije! Atletičarka Ivana Španović, osvajačica bronzane medalje na SP u Moskvi, zvanično je proglašena za najlepšu učesnicu ovog planetarnog šampionata!

Epitet jedne od najlepših devojaka u svetu sporta prati je od kada je zakoračila na svetsku atletsku scenu, ovo je Ivani druga titula. U Pekingu 2008. bila je najlepša sportiskinja Olimpijskih igara.

Ipak, ona je istakla da joj je najvažnije da ostvaruje dobre rezulate.

Kao i svakoj devojci prija i takva pažnja, ali mi je najbitniji rezultat na sportskom polju - rekla je kratko Ivana.

Ona je istakla da je presudno za osvajanje medalje u Moskvi bilo to što je rasterećeno ušla u takmičenje i da joj je bilo najbitnije da uđe u finale.

- Sada se spremam za miting u Cirihu, gde će nastupiti 10 najboljih skakačica udalj na svetu i nadam se dobrom rezultatu i na tom takmičenju - rekla je Španovićeva.

Ona je dodala da veruje da će uskoro preskočiti i daljinu od sedam metara, a da joj nije važno da li će to biti do kraja ove ili u narednoj godini.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA