VUJOŠEVIĆ: Odlaskom Toleta Zvezda postavlja temelje svoje vladavine!

Predsednik Sportskog društva Partizan i trener ''crno-belih'' košarkaša istakao da se plaši odlaska prvog čoveka FSS jer bi u tom slučaju najljući rival preuzeo primat

  • 30

Kao što se i očekivalo vest da Tomislav Karadžić odlazi sa mesta predsednika FSS izazvala je oprečne reakcije. Dok se jedni raduju ( Crvena zvezda i klubovi okupljeni oko nje) drugi svakako tuguju (Partizan i Donji Srem) zbog odluke Karadžića o povlačenju u decembru.

Jedan od protivnika ove ideje je i predsednik Sportskog društva Partizan i trener košarkaša ''crno-belih'' Duško Vujošević, koji se osvrnuo na sve akcije protiv Karadžića u poslednje vreme.

- To je jedna obimna i sveobuhvatna kampanja koja se tiče najpopularnijeg sporta, fudbala, i koju otvoreno vodi Crvena zvezda. Znajući ko to vodi, ne možemo verovati da je za opšte dobro srpskog sporta i fudbala, već postavljanje dugoročnih temelja za vladavinu Crvene zvezde - istakao je Vujošević za Naše novine.

Podsetimo, ''crveno-beli'' su bili najveći zagovornici Toletove smene i već u utorak će se posle sednice UO kluba znati ime kandidata Zvezde za mesto predsednika Saveza.

(Telegraf.rs/Naše novine)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    27. avgust 2013 | 00:03

    Otvoreno priznaje,do sada je partizan vladao fss!!!

  • vlada

    27. avgust 2013 | 00:02

    trk kod Vucica i Dacica da se isplaces

  • Makarije

    27. avgust 2013 | 00:14

    Pa Vujošević je sve rekao, znači da su zbog Toleta oni imali primat do sada, bolje mu je da ćuti, kao u CSKA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA