MIHAJLOVIĆ: Džaja je dobro rešenje posle Toleta!

Selektor Srbije kaže da mu je žao što se Tomislav Karadžić odlučio na ostavku na mestu predsednika FSS, dodajući da bi prvi čovek Crvene zvezde mogao da bude adekvatna zamena. "Ne bih razgovarao sa ljudima koji su oko Džajića", rekao je Mihajlović

  • 13

Selektor fudbalera Srbije Siniša Mihajlović žali zbog odluke predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića da se povuče sa svoje funkcije, zbog čega je realno da napusti kormilo reprezentacije. Prema Mihajlovićevim rečima, Karadžića bi adekvatno mogao da zameni Dragan Džajić, ali ne bi voleo da razgovara sa ljudima s kojim prvi čovek Crvene zvezde sada sarađuje.

- Žao mi je zbog odluke Tomislava Karadžića da se povuče sa mesta predsednika FSS, to kažem kao njegov prijatelj, selektor. Izuzetno ga cenim kao čoveka, mislim da je odlično obavljao posao. Iskreno, malo sam iznenađen njegovom odlukom, jer poznavajući Karadžićev karakter, mislio sam da će izdržati taj veliki pritisak, ali vidim da je odustao od toga. Nismo još razgovarali na ovu temu, ali mi je žao - rekao je Mihajlović, dodajući da odluka o ostavci nije trebalo da se desi pred utakmicu sa Hrvatskom.

- Ovo nam pred meč sa Hrvatima nije trebalo, nije dobro ni za motivaciju svih nas koji radimo u FSS, igrače, ali verujem da je za one što kritikuju  Karadžića ovo velika pobeda. Oni sigurno misle tako, ja ne. Za mene je to samo vraćanje u ponor, a vreme će pokazati ko je u pravu.

Mihajlović bi mogao da sarađuje sa Džajićem na čelu FSS, ali ne i sa nekadašnjim predsednikom FSS Zvezdanom Terzićem, s kojim je u lošim odnosima.

- Džajić je kao sportska ličnost i po tome šta je napravio u fudbalu, i poznavajući ga kao čoveka, pravo rešenje za predsednika FSS. A što se  tiče onog drugog, o njemu mislim sve suprotno od toga šta mislim o Džajiću.

Odlazak Karadžića može a i ne mora da znači odlazak Mihajlovića sa klupe reprezenzacije.

- Ostanak i ne zavisi toliko od mene, jer mi ugovor ističe u decembru. Postoje tri solucije. Da me niko ne zove da produžim ugovor, što znači da sam slobodan i biram novu sredinu. Druga solucija je da ti koji dođu, ako promena i bude, da me pozovu, i meni se oni ne svide, pa u tom slučaju ja neću da razgovaram sa njima. Treća mogućnost je da dođu normalni ljudi, pa te pozovu na razgovor, ali se na kraju ne dogovorimo. Priča je takva da i Siniša Mihajlović odlazi u decembru, tako da ti momci moraju da se strpe još četiri meseca, ako me ne oteraju ranije. Tu već ne mogu ništa da učinim.

- Što se tiče Dragana Džajića, tu nema nikakvih problema, međutim, ne bih razgovarao sa ljudima koji su oko predsednika Crvene zvezde. Oni me sigurno ne bi ni zvali, a ne bih ni seo sa njima za sto. Svoje ime ne bih mogao da pročitam u novinama pored njihovih, a da ne govorim o tome da budemo za istim stolom - zaključio je Siniša Mihajlović.

(Telegraf.rs / Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pablo

    27. avgust 2013 | 00:48

    Dzaja, nije vise nizasta! To je on pokazao, od kada se vratio. Toliko su mu velika ovlascenja, da ne sme da se javi. Daju mu saopstenja da cita, ko je nije ni video. Sta ce, bolje u Zvezdi, nego u nekoj drugoj ustanovi?? Zar ne:-))

  • D3cko...

    27. avgust 2013 | 01:44

    Koliko sam voleo ovog coveka,toliko mi je odvratan sada...

  • Ivan

    27. avgust 2013 | 03:41

    Antic posle Mihajlovica odlicno resenje ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA