Ivana Nešović u Troji (FOTO)

- Ima još dosta toga da se istražuje, tako da ću do kraja sezone svakako naučiti gde je ko stajao, borivši se za prelepu Helenu. Osim istorije koja ga krasi, ovaj grad je idealan za sportiste jer je na samoj obali mora i bez puno buke - priča Ivana o novom prebivalištu

  • 1

Posle godinu dana provedenih u Japanu, srpska odbojkašica Ivana Nešović vratila se bliže domovini, potpisavši ugovor sa debitantom u turskoj ligi, ekipom Čanakalea. Nešovićeva je oduševljena novom kućom, i priznaje da želi da nauče što više može o Troji i borbi za prelepom Helenom, koja se odigrala u okolini novog prebivališta.

- Prvi utisci o gradu su lepi. Kažu da ljudi i mesta imaju samo jednu šansu za prvi utisak, tako da je ovaj grad na mene ostavio sjajan. Troja čini ovaj deo Turske i svako ko je makar odgledao istoimeni film, zna o čemu se radi. Ima još dosta toga da se istražuje, tako da ću do kraja sezone svakako naučiti gde je ko stajao, borivši se za prelepu Helenu. Osim istorije koja ga krasi, ovaj grad je idealan za sportiste jer je na samoj obali mora i bez puno buke - priča Ivana, i kratko dodaje:

- Imali smo pripreme u Fenerbahčeovom kampu na vrhu planine, gde smo punili pluća kiseonikom i trčali po ceo dan. Ne zna se koliko kilometara imamo u nogama.

Sezona u Turskoj startuje sredinom oktobra, a pored nje će igrati i još jedna naša internacionalka Jovana Vešović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA