Junajted u novu sezonu krenuo sa potpuno izmenjenom travom (FOTO)

Čelnici aktuelnog prvaka Engleske odlučili da fudbalere ''časte'' novim travnatim tepihom koji je u potpunosti promenjen

  • 1

Novi menadžer, nova sezona, nova očekivanja navijača Mančester junajteda, ali takođe i rekonstrukcija ''Old Traforda'', koji zajedno sa igračima ulazi u nove pobede sa potpuno novim travnatim tepihom.

Stadion koji je za vreme Drugog svetskog rata čak dva puta bio rušen da bi napokon 1949. godine krenuo da ispisuje istoriju, poslednje radove, pre nove trave, doživeo je 2006. godine, kada su tribine proširene za čak 8.000 mesta.

Međutim, čelnici ''crvenih đavola'' osetili su da je vreme za nove promene koje je pokrenuo Aleks Ferguson odlaskom u penziju posle 27 godina na klupi.

Pored novog menadžera Dejvida Mojesa, koji je već u prvom meču na ''Old Trafordu" dobio veliku podršku, fudbaleri, ali i navijači će u nastavku moći da uživaju u velelepnoj travi stadiona koji je po veličini deveti u Evropi, a u Engleskoj se nalazi na drugom mestu odmah iza ''Vemblija''.

Priliku da oprobaju novu travu u zvaničnom meču fudbaleri Junajteda imali su tokom derbi meča Premijer lige protiv Čelsija u okviru drugog kola. Na veliku žalost domaće publike ''đavoli'' nisu uspeli da trijumfuju (0:0) na premijeri u novoj sezoni.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA