Trojica Zabranjenih u zatvoru, ne mogu 2 godine na utakmice Partizana!

Pripadnici odvojene frakcije navijača Partizana kažnjeni zbog pokušaja sukoba sa rivalima iz "Alkatraza"

  • 9

Trojici navijača Partizanove navijačke grupe “Zabranjenizbog nasilničkog ponašanja izrečene su zatvorske kazne od osam do 14 meseci kao i zabrana prisustvovanja sportskim priredbama na kojima učestvuju timovi svih vrsta sportova SD „Partizan" u trajanju od dve godine.

Oni su sudskom presudom obavezani da se pre svake sportske priredbe jave službenom licu u područnoj policijskoj upravi, odnosno policijskoj stanici na području gde se zateknu i da borave u njihovim prostorijama za vreme održavanja sportske priredbe, navodi se u pravosnažnoj presudi Apelacionog suda u Beogradu objavljenoj na sajtu suda.

Milan Gudović, Aleksandar Joksić i Vlada Živković su proglašeni krivim što su 9. septembra 2011. godine, u restoranu "Partizan", izazivanjem tuče, drskim i bezobzirnim ponašanjem značajnije ugrožavali spokojstvo građana i teže remetili javni red i mir.

Oni su kao pripadnici Partizanove navijačke grupe „Zabranjeni" u nameri da se obračunaju sa suprostavljenom, takođe Partizanovom navijackom grupom „Alkatraz", zajedno sa ostalim okrivljenima prema kojima je postupak razdvojen, sa više vozila došli do restorana.

Gudović je napao i fizički se sukobio sa radnicima obezbeđenja koje su udarali rukama, nogama i bejzbol palicama po glavi i telu. Nakon tuče aktivirali su petardu jače detonacije – „Topovski udar“ u hodniku restorana i potom se udaljili.

Prvostepene presude su potvrđene kada su u pitanju kazne, Jokiću 14 meseci, Zivkoviću osam, a Gudoviću 10 meseci zatvora, osim što je opozvana uslovna osuda za Gudovića kojoj je rok za aktiviranje istekao u oktobru prošle godine.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravedno

    27. avgust 2013 | 16:00

    Nemaju oni vezu i ne sastaju se sa Vucicem ko bezbednjak Kimi.Zabrana za vreme sportske priredbe za restoransku tucu?Smesno.A ovaj Vucicevac uleti u teren,napadne Scepovica,skine traku i pojeo vuk magarca.

  • Vandal Boys

    27. avgust 2013 | 15:58

    Gudooo izdržii ! KAD VANDALI IDU BLOKOM CIGANA TU NEMA !! el comadante !

  • Anti Alcatraz

    27. avgust 2013 | 19:41

    Lako je Kimi biti kad Kimija Vucic stiti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA