Spektakularna 3D koreografija navijača Fortune (FOTO) (VIDEO)

Prateći najnovije navijačke trendove ''crveno-beli'' iz Dizeldorfa su u meču protiv Bohuma nadmašili sebe, ali i mnoge druge evropske fanove

  • 7

Ustanite, poklonite se i recite ''Bravo momci''! To je ono što bi svaki istinski navijač ili ljubitelj fudbala trebalo da uradi kada pogleda fenomenalnu koreografiju tifoza Fortune iz Dizeldorfa u meču protiv Bohuma (1:0).

Da je legendarni ''Tempo'' i dalje živ nema sumnje da bi ove fenomenalne fotografije krasile njegovu pretposlednju stranu posvećenu navijačima. Možda bi čak dobili i red više jer su ''crveno-beli'' iz Dizeldorfa to svakako zaslužili neverovatnim spektaklom koji su priredili.

Naime, iako se njihov tim takmiči u Cvajti, domaći navijači i te kako idu u korak sa modernim vrememenima i novitetima koje ono donosi te su posle odličnih koreografija u turskom, ali i rumunskom derbiju, otišli korak dalje i nadmašili sami sebe.

Uz pomoć konopaca koji su se nalazili na krovu stadiona Nemci su na spektakularan način predstavili svoj grad u 3D izdanju što je u poslednjih nekoliko godina veliki trend.

Na samom početku koreografije transparent na kojem se vidi voz je počeo da se kreće sa desne strane ka levoj dok su dvojica tifoza farbala vagone. U momentu kada je voz došao do gola na njemu je velikim slovima pisalo ULTRAS da bi vrlo brzo krenuo da se kreće ulevo sve do kraja.

Naravno, sve to se dešavalo ispod fotografije grada Dizeldorfa koja je zauzela skoro pola tribine. Nema sumnje, koreografija i stil koji vredi pogledati nekoliko puta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mилош

    27. avgust 2013 | 17:31

    Мени је и даље ПАР ТИЗ АИ најјача кореографија коју сам видео у задње време :D

  • Delija

    27. avgust 2013 | 17:47

    I meni...bez premca

  • hool czbg

    27. avgust 2013 | 18:45

    Nista posebno.ovo vise lici na neku prestavu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA