TRANSFERI & TRAČEVI: Ljajić u Romi, Basta ide u Juve!

Srpski internacionalci spremni za novo poglavlje u karijeri. Pariski "sveci" nude 40 miliona Barsi za Pedra

  • 0

Posle brojnih pokušaja čelnika Fiorentine da zadrže Adema Ljajića on je ostao pri svom stavu da napusti klub i prešao je u Romu! Tamo će primati 1.8 miliona evra godišnje. Dušan Basta je na meti Juventusa, prenose italijanski mediji.

TRANSFERI:

Adem Ljajić

Srpski fudbaler, Adem Ljajić, definitivno napušta Fiorentinu i pojačava Romu, pišu italijanski mediji. On će navodno zarađivati 1.8 miliona evra godišnje, a dobiće i bonuse u zavisnosti od nastupa.

Ljajić je nedavno odbio ponudu Fiorentine za produženje ugovora i klub je praktično morao da ga proda, da bi zaradio, jer fudbaleru ističe ugovor na kraju sezone. Dugo je kao novo odredište za Adema pominjan Milan.

Munir El Hamdaui

Holandski fudbaler je takođe napustio Fiorentinu, a prešao je u redove Malage. U italijanskom klubu je proveo samo prošlu sezonu, a prethodno je igrao u Ajaksu.

Džefri Kondogbi

Monako je doveo francuskog reprezentativca i fudbalera Sevilje. Francuski klub će španskom timu uplatiti 20 miliona evra za ovaj trasfer.

Inosent Emeghara

Švajcarski napadač postao je član Livorna. Ovaj 24-godišnji fudbaler je prethodnu sezonu odigrao na pozajmici u Sijeni za koju je pružao dobre partije.

Ousama Asaidi

Krilo Liverpula se nalazi na pozajmici u Stouku. Tamo će provesti godinu dana i verovatno imati više nastupa nego za klub koji ima njegov ugovor.

Najviše se isticao nastupima za holandski klub Henereven za koji je odigrao 79 utakmica i postigao 20 golova.

TRAČEVI:

Dušan Basta

Odbrambeni igrač Udinezea, srpski reprezentativac Dušan Basta, mogao bi da pojača redove šampiona Italije, Juventusa, preneli su italijanski mediji.

Mediji tvrde da je Juventus spreman da za transfer Baste, koji je do sada odigrao devet utakmica za reprezentaciju Srbije, isplati sumu od osam miliona evra.

Pedro Rodrigez

Fudbaler Barselone Pedro naodno je dobio ponudu od 40 miliona evra da pređe u Pari Sen Žermen. Igrač ima još tri godine ugovora sa katalonskim klubom.

Oskar Kardoza

Za ovog napadača zainteresovani su Fenerbahče i Vest Hem, a trci se pridružio i Lion koji traži zamenu za Bafetimbija Gomisa.

Adrijano

Juventus je spreman da ponudi osam miliona evra za mladog (19) fudbalera Flamenga. Ako Brazilac pređe u torinski klub prvo će još šest meseci igrati za Flamengo na pozajmici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA