Mitar Mrkela umesto Toleta na čelu FSS?!

Nekadašnji igrač Zvezde i OFK Beograda ima podršku nekadašnjih klubova što je posredno potvrdio i Zvezdan Terzić

  • 9
Mitar Mrkela dolazi na derbi Partizan - Crvena zvezda Foto: Marko Todorović

Mitar Mrkela mogući je naslednik Tomislava Karadžića na čelu Fudbalskog saveza Srbije, pišu Naše novine. Nekadašnji fudbaler OFK Beograda i Crvene zvezde ima podršku klubova za koje je nekad nastupao, a koji su bili predvodnici  u rušenju odlazećeg orvog čoveka FSS.

Zvezdan Terzić je posredno potvrdio tu mogućnost, iako je izbegao konkretno ime.

- To mora da bude bivši sportista, obrazovan čovek koji govori engleski jezik, sa iskustvom u rukovođenju. U Srbiji je teško naći idealnu ličnost. Svi koji su sposobni i dokazani su na neki način "uprljani". Oni drugi čisti jednostavno ne znaju da rade posao. Očekivao sam da Zvezda kao predvodnik promena izađe sa imenom kandidata, ali njihovo saopštenje je vrlo korektno. Zalažu se da se vanredna skupština zakaže što pre. Kada dođe do toga odmah ćemo izaći sa potencijalnim kandidatom - rekao je Terzić.

Nekadašnji predsednik FSS smatra da šta god da se desi, treba izbeći revanšizam.

- Ako u Savez dođe kandidat Crvene zvezde ne sme da bude ostrašćenosti i revanšizma. Kvalitetne kadrove u 90 odsto slučajeva u Savez nije doveo Karadžić nego ja! Mi moramo da sačuvamo svakog kvalitetnog čoveka, jer su takvi fudbalskoj Srbiji potrebni. E zato sada ne sme da bude osvete prema ljudima koji su bili u blizini Karadžića. Jer ima tu mnogo vrednih - veruje Terzić, koji je ocenio da nijedno od imena koji se do sada pojavljivalo u javnosti (Dragan Džajić, Zoran Laković, Dejan Stanković) nije u ozbiljnoj igri za predsednika FSS.

(Telegraf.rs / Izvor: Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • delije1989

    29. avgust 2013 | 00:44

    Bilo ko sem toleta

  • Realno br.1

    29. avgust 2013 | 06:48

    Dajte antaru, opet zoru da nam probudi.

  • M

    29. avgust 2013 | 10:02

    Samo mu violina fali. On je poznata postenjacina jos iz vremena kada je bio dir. omladinske skole CZ. Sto si veci lopov vise napredujes, pa dokle vise. Treba da se zabrani 2-3godine da se igra onda sve novi ljudi a ne lopovi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA