Terzić prodaje najtalentovanije: Pavlovski u Portu!

Kapiten Srbije do 19 godina godinu dana u Portugaliji, dok će Golubović put Rima, jer postaje član Rome

  • 0

OFK Beograd ostaje bez još dvojice talentovanih fudbalera. Marko Pavlovski i Petar Golubović nastavljaju karijere u inostranstvu, s tim da će Pavlovski u Porto odmah, a Golubović put Rome tek od januara.

Romantičari na čelu sa Zvezdanom Terzićem nastavljaju sa trendom prodaje bisera, jer je nedavno dogovoren i prelazak Marka Petkovića u Crvenu zvezdu.

Što se tiče Pavlovskog, kapitena selekcije Srbije do 19, koja je nedavno postala prvak Evrope, on će na pozajmicu u Porto na godinu dana, da bi po isteku, "zmajevi" imali pravo preče kupovine.

- Zahvalio bih se svima u klubu počev od saigrača do uprave. Proveo sam divnih sedam godina u OFK Beogradu. Sve je kao san i sve se brzo odigralo preko noći.

Nova sredina je višestruki šampion Portugalije i klub koji postavlja standarde kada je u pitanju zarada na transferima fudbalera.

- O Portu ne treba trošiti reči, veliki je to klub i znam da je proglašen najboljim klubom za mlade igrače i za napredovanje, što je za mene najznačajnije. Posebno mi je drago što neću menjati boje, koje su mi u srcu i verujem da ću se brzo uklopiti i da ću osvetlati obraz i OFK Beograda i Srbije - rekao je Pavlovski posredstvom sajta OFK Beograda.

Golubović će preći u Romu, ali će najverovatnije društvo Ademu Ljajiću praviti tek od druge polusezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA