RAŠOVIĆ: Veštačka trava nije izgovor, svi smo podbacili!

Trener ''crno-belih'' bio je jasan posle sramnog poraza njegovih momaka od švajcarskog Tuna u revanš meču kvalifikacija za Ligu Evrope

  • 6

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović rekao je posle poraza od Tuna da je za njegov tim sve krenulo naopako posle prvog primljenog gola.

Crno-beli su ostali bez plasmana u Ligu Evrope pošto su večeras u revanš susretu baraža izgubili od švajcarskog predstavnika sa 3:0, nakon što su prvi meč u Beogradu dobili sa 1:0.

- Bili smo naivni, napravili neočekivano mnogo grešaka i to je presudilo. Jeftino smo primili prvi gol i od tog trenutka sve je krenulo naopako, nikako nismo uspevali da povežemo redove. Utakmica je dobila drugi tok, možda smo i oštećeni za penal, ali u celini nismo pružili ono što smo želeli i to nas je koštalo ubedljivog poraza - izjavio je Rašović posle meča.

On je naveo da je posebno podbacila odbrana ekipe, ali i da je ceo tim igrao neobjašnjivo slabo.

- Nismo dobro pokrivali protivničke napadače, stajali smo daleko od njih i dali im prostora da se razmahnu. Pričali smo o tome na poluvremenu, pokušali u nastavku da izmenama uspostavimo kontrolu terena, međutim, brzo primljeni drugi gol prelomio je utakmicu.

- Možda smo mogli nešto da uradimo da je Malbašić 20 minuta pre kraja pogodio iz povoljne šanse, to bi nas sigurno podiglo, međutim, njegov udarac iz blizine zaustavio je golman - kazao je Rašović, istakavši da je Partizan šansu za prolaz u Ligu Evrope propustio u Beogradu, gde je stekao samo gol prednosti.

Trener ''crno-belih'' ocenio je da za neuspeh u dvomeču protiv Tuna odgovornost snose svi u klubu.

- Sigurno da svi koji radimo u klubu moramo da ponesemo određenu odgovornost, kao što je sigurno da je i deo odgovornosti na meni. Ne želim da tražim izgovor u tome što smo igrali na veštačkoj travi, jeste drugačije, ali ne mogu da shvatim onoliki broj grešaka na utakmici.

- Nismo igrali kako smo se dogovorili, međutim, moramo da idemo dalje, već u nedelju imamo prvenstvenu utakmicu sa Radom. Šansu u tom meču dobiće oni koji nisu igrali protiv Tuna, naravno da nije lako, ali moramo dalje - zaključio je Rašović.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA