Arbitražna komisija ''zavila u crno'' Zvezdu i Partizan!

Bivši trener Partizana Vladimir Vermezović i doskorašnji štoper Crvene zvezde Mrva Jovanović dobili spor sa bivšim klubovima oko dugovanja

  • 6

Večiti jednostavno ne mogu bez dugovanja. Taman kada se izmire jedne obaveze pojave se druge i tako u krug. Nekadašnji trener Partizana Vladimir Vermezović, kao što je poznato, tužio je klub Arbitražnoj komisiji i dobio spor dok se na isti potez opredelio i bivši štoper Crvene zvezde Milan Mrva Jovanović koji je takođe ima uspeha.

Posle obrađenog predmeta i prikupljenih dokaza članovi Arbitražne komisije Zajednice Super lige usvojili su zahtev Vladimira Vermezovića i konstatovali da se radi o jednostranom prekidu saradnje od strane Partizana čime je aktuelni šampion Srbije dužan da Vermezu isplati nešto manje od 200 hiljada evra na osnovu plata, premija i nagrada.

Takođe, i Mrva Jovanović je dobio spor sa bivšim klubom, koji je u obavezi da mu isplati sva potraživanja po osnovu ugovora.

Klubovi imaju pravo žalbe na ovu presudu mada je malo verovatno da će uspeti da urade nešto više povodom toga s obzirom da dugovanja zaista postoje.

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brother

    30. avgust 2013 | 06:57

    Opet ta politika iako treba prekršajno da odgovara zbog remećenja javnog reda i mira zbog pijanstva i razbijanja tuđeg automobila on će da dobije novac zbog toga.Tole lopove.SRBIJO šta si doživela

  • Portiljo

    30. avgust 2013 | 09:38

    Sto toj pijanduri zvezda da plati?! Treba Zvezda njega da tuzi kao sto je Celsi tuzio Mutua i dobio spor.

  • Milan

    30. avgust 2013 | 10:10

    Platite Mrvu u cirki!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA