BIA na utakmici Srbija-Hrvatska!

Zbog visokih bezbednosnih mera na stadion Crvene zvezde neće biti moguć unos zastava ili transparenata većih od dva metra, a prema ranijem dogovoru fudbalskih saveza, pristup će biti zabranjen navijačima Hrvatske

  • 4

Fudbalski savez Srbije priprema visoke mere bezbednosti za utakmicu između Srbije i Hrvatske koja će se 6. septembra odigrati na stadionu Crvene zvezde.

Na sastanku koji je održan na "Marakani", prenosi "Sportski žurnal", na kojem su prisustvovali predstavnici FSS zaduženi za bezbednost, predstavnici policije i BIA, komesar za bezbednost Crvene zvezde i predstavnici agencije za bezbednost koji će angažovani na utakmici, definisane su konkretne bezbednosne mere za predstojeći meč.

- U skladu sa prethodnim dogovrom oba fudbalska saveza, ulaz na tribine biće uskraćen navijačima reprezentacije Hrvatske.

- Na ogradi oko sektora terena ne mogu se kačiti transparenti koji bi ometali rad redara i službenih lica.

- Kontrolu ulaznica i pregled lica vršiće redarska služba, uz korišćenje elektronskih čitača. Pravo ulaska na stadion biće oduzeto licu koje odbije kontrolu ili pregled redarske službe.

- Lica mlađa od 16 godina mogu ući na stadion uz pratnju roditelja ili staratelja.

- Zabranjeno je nošenje maski koje sprečavaju identifikaciju lica, zastava ili transparenata većih od dva metra. Manje zastave i transparenti dozvoljeni su pod uslovom da su izrađeni od materijala koji se smatra nezapaljivim, u skladu sa nacionalnim propisima i standardima.

Na stadion, takođe, nije dozvoljeno uneti vatreno oružje, predmete koji bi se mogli koristiti za sečenje, ubod, udarac i drugi oblik povređivanja, boce, čaše, konzerve i posude, bilo koje vrste, kao i druge predmete izrađene od čvrste ambalaže, stakla ili bilo kojeg drugog mateijala kojim se može povrediti drugo lice, pirotehnička sredstva (vatromet, dimni prah, dimne ili druge pirotehničke bombe), alkoholno piće, psihoaktivne supstance, lekove ili stimulanse;

Oko stadiona će biti postavljena bezbednosna ograda na kojoj će biti sedam prolaza, na kojima će biti vršena kontrola posedovanja ulaznica. Kapije stadiona Crvena zvezda biće otvorene od 18 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Demon

    30. avgust 2013 | 11:28

    Trebali ste da nam zabranite i da dodjemo na utakmicu majku vam prodanu .... Hocete da nam date i spisak pesmica koje mozemo da im pevam .....

  • VforV

    30. avgust 2013 | 11:01

    Da se neko zanima za reprezentaciju,ne bi nam bile potrebne zastave,objasnili bismo koreografijom iste,preko celog stadiona. Ali koga boli k...

  • milovanović

    30. avgust 2013 | 12:37

    Nazalost crnogorac i nesposobni Mihajlović učinilu su sve da upropaste Srpski fudbal tako da će da bude prazna Marakana!!!Neće biti potrebe ni za policiju a kamoli za Biu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA