IGRA POČINJE: Izaberite idealan tim za ovogodišnju "Fantazzi" ligu

Mislite da možete bolje nego Bekvalac, Rašović, Stojanović, Dodić, Nikolić ili Milinković? Napravite svoj "Fantazzi" tim i pokažite to na terenu!

  • 1

Vreme je da pokažete svoje menadžerske sposobnosti uz pomoć "Fantazzi" fudbala!

Ova igra vam omogućava da odaberete izmišljene timove sastavljene od realnih igrača. Poene osvajate na osnovu njihovog učinka u domaćem prvenstvu. Svaki igrač "Fanatzzija" može izabrati tačno 15 fudbalera. Znajući da neki igrači imaju sklonost ka agresivnijoj igri i javnim opomenama, a da drugi uspešno asistiraju i daju golove, fudbaleri se biraju po sopstvenom osećaju i želji igrača "Fantazzi" fudbala. Nikad nije kasno da se priključite takmičenju. Igra je besplatna i mogu joj pristupiti sva punoletna lica.

Tim mora da ima 15 fudbalera sa jednim kapitenom. Možete birati najviše tri igrača iz jednog superligaša. Na raspolaganju je 100 bodova koje treba da raspodelite na dva golmana, po pet odbrambenih i veznih fudbalera, kao i tri napadača. Kapiten je oslonac i glavni motivator tima, tako da se njegovi poeni dupliraju. Svako kolo morate pratiti svoj tim i analizirati učinak fudbalera. Ako želiš da ostvariš što bolji plasman moraš reagovati brzo na povrede i suspenzije.

Igrači koji su dobri u stvarnom životu ne moraju po pravilu biti dobri i u "Fantazzi" fudbalu. Postoji veliki broj kvalitetnih defanzivnih veznih igrača, ali oni ne osvajaju mnogo poena u "Fantazzi" takmičenju. Njihova osnovna uloga je da remete protivničke napade, a ne da postignu gol ili asistiraju. Najvredniji su odbrambeni igrači koji vole da krenu u napad i znaju da postignu gol posle prekida. Ideja "Fantazzi" fudbala je da pratite stvaran učinak domaćih fudbalera tokom celog prvenstva i u svoje timove birate one najuspešnije.

Za najbolje poznavaoce kvaliteta domaćih fudbalera pripremljene su najkvalitetnije nagrade:

1. mesto – SKUTER

2. mesto – SMART TV

3. mesto – KONZOLA ZA IGRU

Pripremljene su i prikladne nagrade za one koji imaju najbolje rezultate posle svakog takmičarskog kola: tablet, PC igra i gamepad.

"Fantazzi" fudbal donosi najveću bazu superligaških fudbalera. Dobro pogledajte na pojedinačni prikaz svakog igrača sa preciznom statistikom i kraćom sportskom biografijoma. Obratite pažnju na istoriju njihovih dosadašnjih nastupa i donesite pravu odluku o izboru igrača za Fantazzi timove.

Možda niste najbolji menadžer u Srbiji, ali ste sigurno jedan od boljih. Pokažite to! Pristupite takmičenju putem ovog linka: http://fantazzi.mozzartsport.com/.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA