NAĐ: Sve ću reći posle utakmice sa Radom!

Sportski direktor Partizana najavio je da će o situaciji u klubu i mogućnostima u kojima je radio govoriti naredne nedelje

  • 8

Sportski direktor Partizana Albert Nađ najavio je da će posle prvenstvene utakmice sa Radom napraviti analizu i reći sve javnosti u vezi sa očajnom situacijom u kojoj se klub našao posle eliminacija u plej-ofu za Ligu Evrope od švajcarskog Tuna.

Nađ pod tim podrazumeva uslove u kojima je radio, kao i pojedincima u klubu.

- Ne možemo da delimo krivce... kad se pobeđuje, svi su zaslužni, i kad se gubi svi su odgovorni. Fudbal je kolektivna igra. Ja ne delim na pojedince, ali o pojedincima ću sigurno da kažem neke stvari. Posle utakmice sa Radom napraviću analizu i reći sve - rekao je Nađ "Žurnalu".

- Prvo i poslednje otrežnjenje trebalo je da bude Širak. Ne znam... kad bih ušao u pojedinačnu analizu, osim malog Andrije (Živkovića) koji je pokazao volju i želju da oznoji dres Partizana, a pojedincu nisu ni oznojili, o imenima ću kad se sve slegne i kad odgledam...

Na konstataciju da je fudbalere doveo upravo u on prelazom roku, Nađ odgovara:

- Jeste, ali ne samo te koji su dovedeni, nego i neke koji su ovde od ranije. Moramo da prespavamo...

Sportski direktor crno-belih dodaje da će se boriti svim silama da Partizan bude pravi.

- Pričaću o svemu, i o tome sa kakvim sa mogućnostima mogao da radim. Znate da sam došao 31. maja, dvanaest dana pre početka prelaznog roka - rekao je Albert Nađ.

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja-PFC

    31. avgust 2013 | 09:43

    A kad si upoznao djuru,1.juna?Ajde foliranti,lopovi i ostala bagro-mars iz PARTIZANA!Bolje da odete sami nego da vas mi "poguramo"!

  • MikiGrobar

    31. avgust 2013 | 11:28

    To "sve cu reci" smo culi I od Stanojevica pa na kraju nista! Svi napolje iz Partzana SVI!!!! Vratiti TOMICA PETRICA I BATU MIRKOVICA!!!

  • Дис

    31. avgust 2013 | 11:59

    Sta ima da govoris mrs iz partizana I ti I djura I ostale komunjare sa sve alkatrazom I zabranjenim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA