Danas Janko i Ana na terenu

Teniserka traži prolaz u osminu finala US opena posle 17 časova u meču protiv Kristine Mekhejl, dok će drugi najbolji srpski teniser posle 18.30 igrati protiv Džeka Soka

  • 0

Šestog dana US opena, od predstavnika Srbije na terene "Flešing Medouza" izlaze Janko Tipsarević i Ana Ivanović, koji igraju mečeve šesnaestine finala.

Tipsarević ne bi trebalo da ima težak posao, jer mu je protivnik 20. godišnji Amerikanac Džek Sok, 86. na ATP listi, a duel posle 18.30 sati biće njihov prvi međusobni okršaj.

Bolji iz tog meča igraće u osmini finala sa pobednikom susreta između Španca Davida Ferera i Mihaila Kukuškina iz Kazahstana.

Ivanovićeva takođe ima realne šanse za plasman među 16 najboljih na poslednjem gren slemu sezone. Njena protivnica od 17 sati je Amerikanka Kristina Mekhejl, 114. teniserka sveta, koju je pobedila u oba dosadašnja međusobna duela.

Ukoliko bude uspešna, srpska teniserka će u osmini finala igrati sa pobednicom meča između Beloruskinje Viktorije Azarenke i Francuskinje Aliz Korne.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA