RAŠOVIĆ: Igračima je teško, ali protiv Rada se vraćamo u život

Trener crno-belih najavio je nekoliko izmena u timu za meč u nedelju, u ekipu se vraća oporavljeni Kojić, ali ne i Marko Šćepović

  • 3

Vuk Rašović ima težak zadatak  da podigne ekipu Partizana pred prvenstveni duel sa Radom u Humskoj, koji dolazi u nezgodnom trenutku, posle bolne eliminacije iz Evrope. Trener je najavio da će ekipa učiniti sve da pobedom ublaži tu bol, kako njima samima, tako i navijačima.

- Posle eliminacije od Tuna igračima je jako teško, desile su se neočekivane stvari, ali idemo dalje i moramo da se vratimo u život. Znam da nije prijatno i navijačima, ali nadam se da ćemo pobedom nad Radom ublažiti tu bol - rekao je Rašović na konferenciji za medije na stadionu Partizana.

On je dodao da očekuje otvorenu utakmicu, pošto je siguran da će Rad doći da se nadigrava.

- Rad ima potencijal, nije najbolje startovao u prvenstvu, ali siguran sam da će igrati otvoreno i napadački. Mi se okrećemo prvenstvu i kupu i daćemo maksimum da pobedimo - poručio je on.

Trener crno-belih najavio je nekoliko izmena u timu, u ekipu se vraća oporavljeni Kojić, ali ne i Marko Šćepović, o kom se pronela informacija da je isključen iz ekipe zbog noćnog izlaska.

- Kojić se oporavio, oseća se bolje i sigurno je da će igrati. Nemam nikakvu informaciju u vezu transfera Šćepovića, ali nije u planu jer je okrenut traženju transfera - konstatovao je Rašović.

Kada je u pitanju finiš prelaznog roka Rašović je izrazio nadu da će uprava dovesti napadača i desnog beka.

- Uroš Ðurđević je odličan igrač, ima potencijal i na njemu je da potvrdi kvalitet, videćemo u čijem dresu - zaključio je Rašović.

Utakmica četvrtog kola Superlige Srbije između Partizana i Rada igra se sutra od 19 sati u Humskoj.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA