Ivanovićeva preokretom do pobede!

Srpska teniserka pobedila Amerikanku Kristinu Mekhejl sa 4:6,7:5,6:4 i plasirala se u 4. kolo US Opena

  • 0

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u 4. kola US Opena, pošto je pobedila Kristinu Mekhejl sa 2:1 (4:6, 7:5, 6:4) posle preokreta.

Ana je izgubila prvi set jer je loše počela duel protiv Mekhejl, pošto je već u prvom gemu izgubila svoj servis. Već u narednom  je vratila brejk iskoristivši drugu brejk šansu - 1:1.

U nastavku prvog seta nije bilo više brejkova. Ivanovićeva je u desetom gemu spasila dve set lopte, ali treću nije, pa je Amerikanka došla do 6:4 posle 51 minuta.

U drugom setu naša teniserka je zaigrala mnogo bolje, ali je ipak teškom mukom stigla do trijumfa. Amerikanka je došla u situaciju da servira za pobedu pošto je imala 5:4.  Ana je ipak, izjednačila na 5:5, zatim je povela sa 6:5, a onda je posle velike borbe još jednim brejkom okončala set u svoju koprist - 7:5.

U trećem setu nije viđen nijedan brejk a takva situacija je više odgovarala Ivanovićevoj koja je prva servirala, pa je Amerikanka u desetom gemu servirala za ostanak u meču.

Srpska teniserka je ponovo, kao i u finišu drugog seta, iskoristila psihološki momenat, izborila se za dve vezane meč lopte i drugu je iskoristila za važnu pobedu (6:4).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA