Košarkaši Partizana ubedljivi, Dalo se povredio

- Jako dobar pristup ekipe, ono što radimo na treninzima počelo je da se pokazuje, pohvala igračima - rekao je trener crno-belih Duško Vujošević, posle pobede nad ekipom Kožuva 88:65, na turniru u Đevđeliji

  • 1

Košarkaši Partizana učestvuju na turniru u Đevđeliji, a trećeg dana boravka u Makedoniji odigrali su prijateljski meč sa ekipom Kožuva, koja je i domaćin. Izabranici trenera Duška  Vujoševića zabeležili su pobedu rezultatom 88:65 (23:20, 20:9, 23:27, 22:9).

Najbolji strelac u domaćem timu bio je Peković sa 15 poena, dok su na drugoj strani raspoloženi bili Malešević sa 20 i Vesterman sa 17 poena.

U pravoj košarkaškoj atmosferi crno-beli su odigrali prijateljski meč sa vicešampionom Makedonije. Susret su rešili već u prvom poluvremenu, iako je reakcija domaćin došla u trećoj deonici, srpski šampion je u završnici potvrdio pobedu.

- Veoma dobra utakmica pred domaćom publikom, protiv odlične ekipe koja je prethodne godine igrala finale makedonskog prvenstva sa MZT-om.

- Jako dobar pristup ekipe, ono što radimo na treninzima je počelo da se pokazuje, pohvala igračima. Mala povreda Borisa Dala, skočni zglob je u pitanju. Dobro smo odigrali, zadovoljan sam, dobra energija i pristup su viđeni večeras", rekao je šef struke Partizana Duško Vujošević.

Crno-bele u nedelju od 20 časova očekuje meč sa ekipom PAOK-a.

Kožuv: Glavčev 2, Steriov 4, Denov 5, Karadžovski 6, Belkovski, Filipovik 2, Božović 12, Sutarov, Belev, Gorčevski 5, Peković 15, Ristov, Stupar 2, Mijajlović 12.

Partizan: Dalo, Mićović 2, Bezbradica 10, Milutinov 12, Vesterman 17, Pot 4, Zlovarić 6, Milosavljević 9, Malešević 20, Marelja 3, Šalić 4, Andrić 1.

Crno-bele u nedelju od 20 časova očekuje meč sa ekipom PAOK-a.

(Telegraf.rs/kkpartizan)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dača

    1. septembar 2013 | 00:04

    Samo napred želim vam još uspesniju sezonu od prosle

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA