TEODOSIĆ: Krivo mi je što ne idem s ekipom

- Dao sam zaista sve što sam mogao. Hvala doktoru Radovanoviću i trenerima Zimonjiću i Ćosiću jer da njih nije bilo ne bih se nalazio u stanju u kakvom sam sada. Iako sam blizu oporavka, nedovoljno sam spreman da bih igrao u Sloveniji - rekao je Teo

  • 0

Posle šest godinja igranja za košarkašku reprezentaciju plejmejker i nekada najbolji igrač Evrope Miloš Teodosić će propustiti Evropsko prvenstvo koje u sredu startuje u Sloveniji. Za razliku od 12 izabranih Teo će posle dva meseca krenuti put sadašnjeg prebivališta, kako bi sa tamošnjim lekarima nastavio rehabilitaciju od povrede lista zadobijene pre tri i kusur meseci.

- Krivo mi je što ne idem s ekipom u Sloveniju. Sa svoje strane dao sam zaista sve što sam mogao. Hvala doktoru Radovanoviću i trenerima Zimonjiću i Ćosiću jer da njih nije bilo ne bih se nalazio u stanju u kakvom sam sada - rekao je Teodosić na poslednjem okupljanju reprezentacije pred odlazak na EP i dodao:

- Ipak, iako sam blizu oporavka, nedovoljno sam spreman da bih igrao u Sloveniji.

Koliko ste daleko od potpunog oporavka?

- Bio sam pre dva dana u Moskvi na pregledima i rekli su mi da bih još mesec dana trebalo da radim po njihovom programu i tek onda da počnem lagano da igram. Vraćam se tamo već u ponedeljak.

Prvom pleju selektor Ivković se nadao do poslednjeg dan, baš kao i Vladimiru Lučiću, a sada će obojica morati da bodre mlade saigrače u nadi da ih javnost neće kuditi ukoliko rezultat ne bude kakav očekuju.

- Mladi jesu, ali uz volju i želju kakvu imaju, mogu da naprave fin rezultat. Međutim, teško je prognozirati plasman, ali se nadam najboljem.

Teodosić je priznao da je tokom leta bilo i istinitih priča vezanih za imena timova koji su ga želeli u svojim sastavima, ali je dodao da se raduje ostanku u Moskvi.

- Iako je bilo istine, nisam se opterećivao pošto imam ugovor sa CSKA. Srećan sam što ostajem u Moskvi i nadam se da ćemo napokon napraviti nešto više nego što smo uradili na poslednja dva fajnal-fora Evrolige - završio je Teodosić.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA