Nole lagano do osmine finala, Jelena ispala! (VIDEO)

Najbolji teniser sveta slavio je rezultatom 6:0; 6:2, 6:1 nad Portugalcem Sousom, dok je Na Li dozvolila našoj teniserki svega tri gema

  • 0

Najbolji svetski teniser Novak Đoković odigrao je vrlo ubedljiv meč protiv Portugalca Žoaa Souse, nad kojim je slavio u tri seta - sa 6:0, 6:2, 6:1. Nole je za samo 100 miniuta stigao do osmine finala US opena.

Portugalac je bio iznenađenje dosadašnjeg toka takmičenja, pošto je u prva dva kola savladao Grigora Dimitrova i Jarka Nieminena.

Ipak, Nole nije dozvolio bilo kakvu senzaciju, i odigrao je mnogo bolji meč nego protiv Benjamina Bekera u prethodnom kolu.

Između prvog i 95. tenisera sveta se videla osetna razlika u kvalitetu, pogotovo kad je Portugalac servirao, a Nole uspevao da mu bez mnogo problema oduzme servis. Sousa je imao svega 10 vinera, naspram Đokovićevih 34.

Naredni Novakov protivnik biće Španac Marselj Granoljers, koji je posle pet setova savladao domaćeg tenisera Tima Smičeka.

JELENI SAMO TRI GEMA

Najbolje plasirana srpska teniserka Jelena Janković je završila svoje učešće na US openu, pošto ju je u osmini finala ubedljivo savladala Kineskinja Na Li sa 6:3, 6:0.

Kineskinja je ranim brejkovima pravila dovoljno veliku razliku koju Jelena nije uspela da nadoknadi, iako je u nekoliko navrata davala naznake da bi mogla da se vrati u meč.

Li je ipak to brzo neutralisala i slavila posle samo 57 minuta igre, a posle meča je rekla da je ovo bio najbolji meč u njenom životu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA