KRALJ: Ne smeta mi što Stojke nosi traku! (VIDEO)

Junaci penal serije protiv Njukasla Ivica Kralj i Milivoje Ćirković za Telegraf su izjavili da se rado sećaju plasmana u Ligu šampiona i da ni sami ne veruju da je već prošlo 10 godina od velikog uspeha

  • 1

Nekadašnji golman i kapiten Partizana Ivica Kralj smatra da ne treba da se pravi velika polemika o kapitenskoj traci koju je bivši golman Crvene zvezde Vladimir Stojković nosio na meču sa Radničkim iz Kragujevca i Radom.

- Kao sportista nikada neću reći nešto protiv igrača, naročito ako je reč o mom kolegi na golu. Situacija oko Stojkovića je diskutabilna. Jedni će reći da su ljudi u klubu napravili dobar potez, drugi da nisu. Bez obzira na sve, ja sam uvek uz sportistu - rekao je Kralj, koji je za Telegraf prokomentarisao i kako gleda na plasman "crno-belih" u Ligu šampiona, od kog je prošlo 10 godina.

- Mi igrači iz te generacije smo se iznenadili da je već prošlo 10 godina, jer deluje kao da je sve bilo juče - rekao je između ostalog bivši golman "crno-belih", kojem je društvo u loži stadiona Partizana na utakmici protiv Rada pravio i drugi junak penal serije Milivoje Ćirković.

Taj penal je obeležio moju sportsku karijeru. Rado se sećam tog 27. avgusta, kada smo, nadam se, usrećili veliki broj navijača Partizana, sve one kojima je crno-bela boja u srcu - rekao je Ćirković za Telegraf.

Pogledajte šta su legende Partizana rekle o današnjoj ekipi "crno-belih", ranom odlasku mladih igrača iz srpskog fudbala, problemima koji postoje u klubu.

(P.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miami

    2. septembar 2013 | 16:14

    Jedni slave ulazak u Ligu Sampiona a drugi njeno osvajanje koje je nekad bilo drugacijeg formata i imena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA