KRAJ PRELAZNOG ROKA: Felaini i Koentrao na Old Trafordu, Kaka u Milanu, Ozil među "tobdžijama"! (VIDEO)

Transfer ludilo danas dostiže svoj vrhunac, jer će se ugovori sklapati bukvalno u pet do 12! Pratite sve novosti na Telegrafu

  • 3

Drugi dan septembra je i poslednji za kupovinu i pozajmljivanje fudbalera, jer je sledeća prilika tek u januaru. Očekuje se da će u narednim satima sa svih strana pristizati novosti iz onih delova Evrope gde se vrte i najozbiljnija imena i najveći novac.

Na Telegrafu pratite dešavanja u poslednjih nekoliko sati prelaznog roka.

00.50 - Još jedan potez Evertona, Geret Beri stigao je iz Mančester sitija na pozajmicu do kraja sezone.

00.24 - Kvins park rendžers bio je vrlo aktivan poslednjeg dana, menadžer Hari Rednap potvrdio je Skaj sportu da su dovedeni Niko Kranjčar, Tom Kerol i Benoa Asu-Ekoto. Izgleda da sva trojica stižu na pozajmicu.

00.15 - Everton je uspeo u nameri da dovede Lukakua na jednogodišnju pozajmicu iz Čelsija.

00.10 - Maruan Felaini novi je igrač Mančester junajteda, javio je Dejli meil. Prelazni rok je završen, ali izgleda da su se klubovi dogovorili na vreme za 27,5 miliona funti. Sasvim neočekivano na Old Traford stieže i Fabio Koentrao iz madridskog Reala, ali na pozajmicu.

23.30 - Definitivno ništa od dolaska Erere na Old Traford. Junajted nije bio voljan da "istrese" 36 miliona evra za španskog fudbalera, iako su mediji tvrdili da je to gotova stvar.

22.50 - Sanderlend je itekako aktivan u smiraj letnje pijace, Fabio Borini doveden je iz Liverpula na jednogodišnju pozajmicu, dok je Andre Dosena došao iz Napolija takođe na godinu dana. Ima i odlazaka, Stefan Sesenjon pojačao je Vest Bromvič. VBA je objavio na klupskom sajtu da je platio rekordni transfer za ofanzivnog vezistu, radi se o šest miliona funti.

22.27 - Atletiko Madrid uspeo ja da u završnim satina prelaznog roka dovede dvojicu fudbalera, Tobija Alderveirelda iz Ajaksa i Džošuu Gilavogija iz Sent Etjena.

22.06 - Birmingem je potvrdio da je doveo Pola Kadisa iz Svindona. Kadis je prošle sezone bio saigrač Nikole Žigića kao pozajmljen fudbaler, a sada se vratio da ostane dugo.

21.43 - Komplikacije oko ugovora Andera Erere i Mančester junajteda. Zbog "birokratskih problema" ceo transfer je doveden u pitanje, delegacija "đavola" napustila je prostorije španske lige neobavljenog posla, ali ima vremena da se posao ipak obavi. Problem su komplikovana pitanja vezana za porez.

21.41 - Maruan Felaini zatražio je od Evertona da bude prodat. Mančester junajtedu ostalo je manje od dva i po sata za ostvarenje davno nagoveštenog transfera.

21.20 - Torino je objavio da je kupio prava na golmana Tomaza Bernija, koji je u Sampdoriji grejao klupu.

21.10 - Hrvatski defanzivac i reprezentativac Gordon Šildenfeld došao je u Panatinaikos kao pozajmljen igrač Dinama iz Moskve. Šildenfeld je donedavno nastupao za PAOk, takođe na pozajmici, tako da ostaje u Grčkoj.

20.44 - Srpski defanzivac Milan Rodić (22)  poslat je iz Zenita na pozajmicu u Volgu.

20.32 - Luis Suarez potvrdio je da ostaje u Liverpulu, što je poslednjih dana već postalo jasno.

- Uvek sam govorio ako se nešto desi, u redu, ako ne biću srećan da ostanem u Liverpulu i tako će i biti. Bilo je najava da ću iz nekoliko klubova da potpisujem za njih, ali na kraju sam zadovpljan što sam tu gde sam - izjavio je Suarez.

20.25 - Kristal Palas doveo je Škota Berija Banana iz Aston Vile. Ugovor je na tri godine, ali još se ne znaju finansijski detalji.

20.14 -  Everton je zaintersovan da u poslednji čas na pozajmicu dovede Romelua Lukakua iz Čelsija, tvrdi Skaj sport.

20.01 - Kaka se i zvanično vratio u Milan, posle četvorogodišnje neuspešne odiseje u madridskom Realu. Brazilac je već prošao lekarske preglede, a pred oduševljenim navijačima pojavio se u 19.15 u crveno-crnom dresu u kojem se proslavio.

19:52 - Dejan Babić, 24-godišnji fudbaler Partizana narednih godinu dana nosiće dres Slobode Point kao pozajmljen fudbaler ''crno-belih'' s obzirom na to da je po dolasku iz BSK-a nije uspeo da se izbori za minutažu.

19:32 - Prema poslednjim informacijama transfer Jilmaza u Lacio je propao zato što su Rimljani već ispunili kvotu za dovođenje igrača van EU.

19:20 - Aston Vila je objavila da su potpisali četverogodišnji ugovor sa dosadašnjim napadačem Lacija Liborom Kozakom.

19:12 - Uporedo sa Arsenalom u poteru za potpis Johana Kabajea krenuo je i Dejvid Mojes, koji očajnički želi da osveži vezni red. ''Tobdžije'' su ponudile 10 miliona funti, a koliko Junajted nudi za sada nije poznato.

18:52 - Do kraja prelaznog roka ostalo je nešto više od pet sati, a kakva je trenutna situacija u trening kampu Junajteda gde se očekuju pojačanja pogledajte sami.

18:45 - Izgleda da se Arsen Venger isprsio. Posle dovođenja Ozila iz Reala Francuz je poslao konkretnu ponudu PSŽ-u za Havijera Pastorea kao i za napadača Čelsija Dembu Ba.

18 :15 - Junajted očajnički želi da osveži tim,ali mu ne ide nikako. Prema poslednjim informacijama Everton je odbio 15 miliona funti za Lejtona Bejnsa. Međutim, da je pogodio sa dovođenjem Erere govore i pozitivni komentari sa Ostrva, ali i nekih bivših igrača ''crvenih đavola''.

18:10 - Igor Burzanović se i zvanično vratio u matični klub. Bivša Zvezdina desetka je posle putešestvija po Aziji pojačao Budućnost iz Podgorice.

-Drago mi je što sam došao. Budućnost me je htela, hteo sam i ja da se vratim u Budućnost, gde želim da pomognem mladoj ekipi. Fizički sam spreman, a pauza u prvenstvu će mi dobro doći da još više kondiciono napredujem - rekao je Burzanović.

17:41 - Nekadašnji srpski reprezentativac Miloš Krasić i zvanično je predstavljen u Bastiji dok je bivši fudbaler Crvene zvezde Igor Burzanović blizu povratka u matični klub podgoričku Budućnost.

17:40 - Posle odbijanja Mančester junjateda da za 30 miliona evra prodaju Šinđija Kagavu čelnici PSŽ-a okrenuli su se dovođenju Huana Mate iz Čelsija i kako mediji u Engleskoj navode ovaj transfer je veoma blizu.

17:33 - Lacio je napokon uspeo da dovede Buraka Jilmaza iz Galatasaraja za sumu od 15 miliona evra. Turčin je potpisao petogodišnji ugovor i zarađivaće 2,9 miliona evra po sezoni

17:31 - Zvanično! Mesut Ozil je napustio Real iz Madrida i za 50 miliona evra prešao u Arsenal.

16:07 - Everton je potvrdio dolazak veziste Džejmsa Mekkartija iz Vigana za sumu od 12,5 miliona funti što praktično otvara mogućnost odlaska Maruana Felainija u Junajted za sumu od 24 miliona funti.

16:04 - Kako mediji u Engleskoj navode Žoze Murinjo želi da u smiraj prelaznog roka dovede Nemca Semija Kediru iz Reala. Upravo je Portugalac Kediru i doveo u Madrid iz Štutgarta.

16:00 - Doskorašnji napadač Verdera iz Bremena Marko Arnautović potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Stoukom za sumu od dva miliona evra što je potvrđeno na zvaničnoj stranici ''potersa''.

- Klub je oduševljen što je uspeo da potpiše Marka Arnautovića iz Verdera - stoji na zvaničnom saopštenju.

15:45 - Ander Erera je praktično sve završio sa Jun ajtedom i samo lekarski pregledi ga dele od potpisa ugovora. Vezista Atletiko Bilbaa će se za sumu od 36 miliona funti preseliti na ''Old Traford''.

14: 18 - Činilo se da je dolazak veziste Rome Danielea De Rosija u Mančester junajted gotova stvar i da će transfer vredan 12 miliona funti biti ostvaren, ali prema poslednjim informacijama iz Italije čelnici ''vučice'' ne žele da se odreknu ovog sjajnog fudbalera.

- Što se De Rosija tiče uvek ista priča. Svim klubovima poručujemo ''Hvala, ali ipak ne hvala'' - rekao je generalni menadžer Rome Mauro Baldisoni.

14:12 - Član francuske druge lige Arl dobio je dva bitna pojačanja pred kraj prelaznog roka s obzirom da su klub pojačali Gael Žive iz Blekburna kao i srpski internacionalac Danijel Aleksić iz Sent Etjena.

14:06 - Nekadašnji levi bek Partizana Ivan Obradović raskinuo je ugovor sa Saragosom i slobodan je u izboru nove sredine. ovo je drugi odlazak Srba iz Saragose ovog leta jer je člana Segunde prethodno napustio i Stefan Babović.

14:01 - Dolazak Mozesa iz Čelsija u Liverpul znači i to da će Italijan Fabio Borini morati da potraži ''sreću'' u nekom drugomk klubu. Kako mediji u Engleskoj navode Borini je blizu prelaska u Sanderlend na pozajmicu. Navodno već je na pregledima.

13:27 - Engleski mediji javljaju da je fudbaler Real Madrida Mesut Ozil blizu prelaska u Arsenal. Prema kladionicama, koje iz minuta u minut postavljaju kvote za potencijalne transfere u finišu prelaznog roka, šanse da nemački reprezentativac pređe na Emirejts su 1:10. Videćemo da li će Arsen Venger do ponoći uspeti da realizuje neki transfer ovog leta!

12:40 - Ako se ispostavi tačnim pisanje španskog "Asa", Real Madrid hoće da dovede i Luisa Suareza! Navodno je Liverpulu poslata ponuda od 45 miliona evra.

12:30 - Japanski internacionalac i dosadašnji fudbaler Volfsburga Makoto Hasebe igraće u naredne tri godine za Nirnberg. Dvadesetdevetogodišnji Hasebe odigrao je 135 ligaških utakmica i postigao pet golova za Volfsburg otkako je 2008. prešao u taj klub iz Urave.

12:15 - Novi fudbaler madridskog Reala Geret Bejl prošao je lekarske preglede na stadionu "Santajago Bernabeu", na kom se skupljaju navijači.

12:10 - Golman italijanskog Palerma Emilijano Vivijano narednih godinu dana provešće na pozajmici u londonskom Arsenalu. Na kraju sezone "tobdžije" će imati pravo prečeg otkupa njegovog ugovora.12:05 - Čeka se još samo zvanična potvrda da je Maruan Felaini prešao u Mančester Junajted za 24 miliona funti.

12:00 - Junajted je demantovao da je kontaktirao sa Realom povodom Mesuta Ozila, ali mediji po Engelskoj i dalje tvrde da je kontakta bilo.

11:50 - Fudbaler londonskog Čelsija Kristijan Acu narednih godinu dana igraće na pozajmici u holandskom Viteseu. Acu je juče stigao iz Porta u Čelsi, a "plavci" su ga samo dan kasnije prosledili u Holandiju gde će sticati iskustvo.

11:40 - Piter Odemvingie želi da napusti Vest Bromvič Albiona, a navodno pregovara sa Kardifom.

11:25 - Everton se nada da će Mančester Siti prihvatiti ponudu za Gereta Berija.

11:15 - Osim Arsenala, "Skaj Sports" javlja da se i Mančester Junajted priključio u trku za Mesutom Ozilom. Arsenal je već poslao ponudu Realu od oko 50 miliona evra.

10:55 - Defanzivac Tijago Ilori iz Sportinga zvanično je došao kao šesto pojačanje Liverpula, a svega sat vremena kasnije je saopšteno da je sedmo došlo iz Pari Sen Žermena, Francuza Mamadua Sakoa, takođe na poziciji štopera.

10:45 - Kaka se vraća kući! Brazilac potpisuje dvogodišnji ugovor sa Milanom, a po sezoni će zarađivati četiri miliona evra.

10:30 -Mančester Siti je saopšto da je sa dosadašnjim fudbalerom Atletika iz Madrida Martinom Demikelisom potpisao dvogodišnji ugovor. Iskusnog 32-godišnjeg reprezentativca će Manuel Pelegreini trenirati treći put u karijeri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Чавка

    2. septembar 2013 | 19:08

    Луда планета!

  • Ja

    3. septembar 2013 | 07:57

    Iako sam navijač Arsenala i srećan sam zbog Ezila(ili Ozila kako god),mislim da nisu pojačane najslabije pozicije,a to su pre svega pozicija centralnog beka gde je Arsenal skroz tanak. A onda i napad,ako će Bentner da menja Žirua... Sa druge strane Mančester junajted je doveo Koentraa jer im je ta pozicija problematična,a Felaini je doveden čisto da ne bude da nisu imali neki veći transfer. Jer njima u veznom redu treba neki kreator(tipa Ezil),a ne kostolomac. Takvih imaju koliko hoćeš,počevši od Kerika,Kleverlija... Sve u svemu biće zabrana Premijer liga.

  • Drazen

    3. septembar 2013 | 00:04

    Kralj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA