Pantelić i Stanković stižu na Marakanu! Mora sreća da nas pogleda protiv Hrvata!

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde prisustvovao je utakmici Čukarički-Vojvodina, zajedno sa Dejanom Stankovićem, s kojim će "u paketu" podržavati i fudbalere Srbije protiv Hrvatske

  • 1

Doživotni miljenik navijača Crvene zvezde Marko Pantelić prisustvovao je prvenstvenoj utakmici između Čukaričkog i Vojvodine u društvu još jednog bivšeg igrača "crveno-belih" - Dejana Stankovića.

- Pratim dešavanja u srpskom fudbalu. Mogu valjda da dođem i da gledam utakmicu - šaljivo je upitao Pantelić, i dodao da je zadovoljan renoviranim stadionom na Banovom brdu.

Još nije jasno da li će popularni Pantela nastaviti igračku karijeru, ali jeste da će nekadašnji reprezentativac podržavati "orlove" i u predstojećem meču protiv Hrvatske.

- Znate da sam ja uvek pozitivan i očekujem samo najbolje. Ova reprezentacija ima veliki talenat i kvalitet, ali možda nam je falilo i malo sreće, neke utakmice smo i zato izgubili. Ja se nadam da će nam se zato sad na "Marakani" sve vratiti - rekao je bivši fudbaler Olimpijakosa za Telegraf.

Fudbaleri Srbije će imati podršku od Pantelića, ali i nekadašnjeg kapitena Stankovića. Kako Marko kaže, njih dvojica će doći zajedno "kao i uvek".

Naredna utakmica Crvene zvezde je 14. septembra protiv Donjeg Srema.

- Ako se vratim do tada sa putovanja, jako, jako bih voleo da dođem na "Marakanu" i gledam. Zvezdu ne propuštam nikad, utakmice gledam makar na TV ekranima - za kraj je rekao Marko Pantelić.

(B. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA