PREMIJERNO NA TELEGRAFU: Kojim fintama je Triki oduševio Zagrepčane! (VIDEO)

Mladi stritbol fristajler nastavlja s promocijom sporta u kom uživa, i to van granica Srbije. Pogledajte kako je Nemanja Blažić oduševio građane glavnog grada Hrvatske

  • 3

Sećate se Nemanje Blažića, jedinog stritbol fristajlera u Srbiji? Popularni "Tricky" vam se u Telegrafu predstavio sjajnim fintama i potezima u fristajl disciplini, koja je postala njegov život. Prilikom gostovanja u našoj redakciji, Nemanja je najpre sebi obećao da neće odustati od sporta u kom uživa, iako su mu mnogi govorili da pređe na "nešto pametnije u životu".

Nemanja nije pogazio reč, već nastavlja da se trudi ka ostvarenju svog cilja i napravi profesionalnu karijeru. Da radi dobar posao, rekao mu je i sam Derik Rouz, košarkaš Čikago Bulsa, koji je početkom jula gostovao u Beogradu. "Tricky" je čak i učestvovao sa NBA košarkašem u njegovom šouu ispred "Ušća".

Korak dalje u promociji fristajl stritbola su gostovanja i nastupi u regionu, odakle se Nemanja vraća sa novim snimcima, ujedno i najboljim načinom da se za njega "pročuje".

Na Telegrafu vam premijerno predstavljamo novi snimak "Tricky ballin' in Croatia", gde je Nemanja oduševljavao Zagrepčane na njihovim ulicama i festivalu "Fresh Island Fest".

Snimak je montirao 17-godišnji Matej Matijević.

(B. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    2. septembar 2013 | 19:30

    Deksi ako je covek Hrvat ne znaci da je los, a to sto kazes da je smrad, pa ja mislim da su najveci smradovi takvi kao ti npr. jer pises gluposti!

  • gastozz

    2. septembar 2013 | 16:55

    U Svilajncu na turniru mladi Svilajncanin zbog licnog poznanstva hteo je monka da dovede kao gosta turnira skoro za dzabe, da ga caste samo 50 ili 100e ali ljudi koji su organizovali turnir ( Krasic ) smatrali su da je to bezveze. Momku svaka cast

  • Deksi

    2. septembar 2013 | 17:36

    Smrad iz hrvatske.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA