MANČESTER U EKSTAZI: Seksi Evanđelina stiže sa Demikelisom (FOTO)

Atraktivna starleta i manekenka već je pet godina u braku sa argentinskim fudbalerom koji je u ovom prelaznom roku pojačao ''građane''

  • 12

Dobra vest za navijače Mančester sitija jeste da je iskusni 32-godišnji vezista Martin Demikelis stigao u klub, a još bolja je svakako što za njim dolazi i njegova seksi supruga Evanđelina Anderson, inače popularna argentinska starlerta i manekenka.

Martin Demikelis, koji sa Evanđelinom ima sina, vrlo dobro je znao koga je oženio s obzirom na to da je atraktivna manekenka u tom momentu bila jedna od najpoznatijih Argentinki u svetu šou biznisa.

Njene slike koje su se našle na naslovnoj strani argentinskog ''Plejboja'' donele su ovom poznatom magazinu veliki tiraž s obzirom na to da je broj s njom na naslovici bio treći najprodavaniji otkako izlazi u Argentini.

Karijeru je započela sa 16 godina, a originalno prezime Paterno promenila je u Anderson zbog neverovatne sličnosti sa poznatijom Pamelom. Zanimljivo, kao mala želela je da postane policajac. Verujemo da ljudi u Argentini ne bi imali ništa protiv da ih Evanđelina legitimiše.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ироничар

    2. septembar 2013 | 21:37

    ova bi zaslužila jedan anal! :D

  • Smjesno

    2. septembar 2013 | 22:09

    Vidi kakvo dupe ima a tek oci :D Pocepao bih te

  • Ћоми Ваљевац

    3. septembar 2013 | 07:42

    Како би је лупио буздованом по глави, па би је за косу одвукао кући...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA