NINKOVIĆ: Nisam zaslužio da me vređaju

- Teško mi je kada ekipi ne ide i sve to proživljavam krajnje emotivno. Zato su mi zvižduci teško pali, dopirali su sa "zapada", dok su svi ostali aplaudirali - rekao je mladi vezista Partizana povodom incidenta na utakmici sa Radom

  • 2

Fudbaleru Partizana Nikoli Ninkoviću teško je pala utakmica sa Radom u četvrtom kolu JSL, u kojoj nije pružio očekivano, a za to je bio kažnjen zvižducima i uvredama sa tribina.

Mladi vezista je otvorio dušu povodom situacije kada je napustio teren, seo na klupu i nedugo potom počeo da plače.

- Prošle sezone sam zaslužio zvižduke posle eliminacije od Borca u Kupu i prihvatio sam to kao lekciju, bez ljutnje i uvrede. Ali ovog puta nije isto i ne mogu da trpim osporavanja, a nisam ničim to zaslužio - rekao je Ninković, koji smatra da je preležao dečje bolesti od prošle sezone.

- Nije mi jasno čime sam ih ovog puta iznervirao. Nisam se svađao sa rivalima, udario nekoga ili odbijao da se borim... Trudio sam se najbolje što mogu i zvižduci su me zaista povredili. Imaju prava da iskažu mišljenje, pošto su platili ulaznicu i poštujem to do kraja.

- Ipak, nije mi svejedno kad me neko vređa, iako sam se smirio, prestao sa glupostima kojima sam robovao. Dobro sam igrao u nekoliko prethodnih utakmica i ne znam zaista čemu sve ovo...

Na konstataciju "Sporta" da je razlog nezadovoljstva publike njegova rapsrava sa Milošem Jojićem ko će da izvede slobodan udarac, Ninković uverava da to nije bio problem.

- Ma to nema veze sa svađom, pričali smo o tome ko će da izvede, mi smo prijatelji! Iako možda nije izgledalo tako, nije bilo nikakve svađe! Nisam ništa ni šutirao kod klupe kako se priča, zamahnuo sam nogom, seo i posle su me savladale emocije.

- Teško mi je kada ekipi ne ide i sve to proživljavam krajnje emotivno. Zato su mi zvižduci teško pali, dopirali su sa "zapada", dok su svi ostali aplaudirali. I, hvala im na tome. Najvažnije je da je Partizan pobedio, prevazići ćemo nesuglasice - rekao je Nikola Ninković.

(Telegraf.rs/Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • coa

    3. septembar 2013 | 10:02

    Dođi u Zvezdu pa kada daš gol grobarima onda neka ti zvižde. Dobar si igrač samo si u pogrešnom klubu.

  • notorious

    3. septembar 2013 | 15:47

    Mali, ne s**i, nego igraj fudbal kako se igra i niko ti neće zviždati! Manje davi loptu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA