Upoznajte prelepu Emu Rajs Džons, devojku Gereta Bejla (FOTO)

Bejl je plaćen 100 miliona evra i bez obzira što predstavlja najskupljeg fudbalera u istoriji, dolazak njegove prelepe pratilje Eme Rajs Džons uzdrmao je Madrid

  • 5

Pažnja svetskih medija usmerena je na dolazak velškog fudbalskog Juseina Bolta koji je kraljevski klub koštao 100 miliona evra.

Na taj način Geret Bejl je postao najkuplji fudbaler u istoriji, a sa njim u Madrid dolaze devojka Ema Rajs Džons i kćerka Alba Violet Džons.

Porodica i prijatelji prelepu Emu opisuju kao mirnu porodičnu devojku, koja mnogo više voli da provodi vreme u pižami sa čašom vina u ruci, nego na ludim žurkama sa svetskim džetsetom.

Geret i Ema su u vezi dugi niz godina, a ponosni su roditelji devojčice Albe. Cure su pratile Bejla i na predstavljanju u Madridu, a mnogima je za oko zapala Ema sa svojim izuzetnim modnim stajlingom.

Bilo je polemike o tome da li će ih život pod reflektorima iskvariti i promeniti. Tim povodom Emina baka rekla je za Dejli mejl da su njena unuka i Geret potpuno normalni ljudi i super par, a njena unuka dobro dete.

- Ema je fino vaspitana mlada žena i nikako ne spada u red devojaka željnih eksponiranja - rekla je Emina baka.

Bejlovom predstavljanju na "Bernabeu" prisustvovalo je oko 20.000 navijača.

(Telegraf)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA