Turnir na "Štrandu" za Anitino srce!

Humanitarni medijski turnir u beskontaktnom američkom fudbalu na plaži "Štrand".

  • 0

Pokrenuta je još jedna humanitarna akcija u pokušaju da pomognemo maloj Aniti Balaž, kojoj je potrebna transplantacija srca i oba plućna krila. Anita Balaž živi u Erdeviku kod Šida zajedno sa roditeljima, sestrom Natašom i bratom Nemanjom.

Sedmog septembra na košarkaškom terenu novosadske plaže "Štrand", sa početkom u 19 sati, održaće se humanitarni medijski turnir u beskontaktnom američkom fudbalu.

Na turniru će učestvovati šest ekipa sastavljenih od novinara, reportera, voditelja, jednu će činiti klub američkog fudbala za devojke – Vojvotkinje Novi Sad.

Za sada – učešće u medijskim timovima potvrdile su novinarke Prva TV, B92, Novosadska TV, RTV Vojvodina, Radio IN, CKM, Blic, e-magazin Touchdown Europe, Novine Novosadske, a turnir će uživo biti prenošen na Radiju IN.

Prihod od donacija i kupljenih karata na ulazu na košarkaške terene na plaži "Štrand" namenjen je maloj Aniti Balaž. Cena ulaznice iznosi 100 dinara.

Nadamo se da ćemo uz pomoć ljudi dobre volje, preko društvenih mreža, putem medija i na samom turniru skupiti značajan deo sredstava potrebnih za Anitino lečenje.

Svi koji žele da pomognu maloj Aniti Balaž da dobije novo srce, to mogu učiniti i u Komercijalnoj banci uplatom na dinarski račun: 205-9011005017941-36 Anita Balaž, Milanke Branković 6, 22230 Erdevik ili na devizni račun: SWIFT: KOBBRSBG IBAN: RS35205903101933371543.

Organizatori turnira su klub američkog fudbala za devojke – Vojvotkinje Novi Sad.

(Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA