Hrvatski navijači mogu na Marakanu! Saznajte kako!

- Bez obeležja može svako da uđe na stadion, pa i pristalice Hrvatske - kažu u Policijskoj upravi Beograd

  • 11

Fudbalska utakmica između Srbije i Hrvatske, koja će se 6. septembra odigrati na stadionu Crvene zvezde, s razlogom je proglašena utakmicom visokog rizika. Iako su se fudbalski savezi dveju zemalja još pre meča u Hrvatskoj u martu dogovorili da gostujućim navijačima neće biti omogućen ulaz na stadion, takva mogućnost ipak postoji!

Naime navijačima iz Hrvatske u Beogradu je neko mogao da kupi ulaznicu za predstojeći meč, s obzirom da je na jednu ličnu kartu bilo moguće kupiti čak sedam karata, s kojom će oni kao i svaki drugi gledalac moći da uđu na Marakanu.

- Kontrole ličnih dokumenata neće biti na samom stadionu, tako da će navijači iz  Hrvatske, isključivo bez obeležja moći da uđu na stadion. Navijačima sa Hrvatskim obeležjima će biti zabranjen pristup stadionu, a kontrola će početi još na granici - rekao je za Telegraf načelnik policijske uprave za grad Beograd Stevan Bjelić i dodao.

- Policija će vršiti kontrolu u dve zone - na granici i u zoni stadiona. Vidno obeleženim navijačima Hrvatske neće biti omogućen ulaz u Srbiju, a ukoliko se primete organizovane grupe, policija će ih zaustaviti na granici - rekao je Bjelić.

Srpska policija u dobroj je saradnji sa hrvatskim predstavnicima bezbednosti, koji će takođe vršiti kontrolu vozila koja će se uputiti ka Srbiji na dan utakmice.

(P. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • obilic

    3. septembar 2013 | 14:52

    daj boze da hrvati povedu jedan nula da otkriju svoj polozaj kasnije ce sve biti lepse :D

  • Stevan Kljajic

    3. septembar 2013 | 15:09

    hahaha, mogu ustase na marakanu, ali da li ce i sa nje i da izadju, to je vec drugo pitanje!!!

  • nik

    3. septembar 2013 | 15:20

    let them come hehe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA