Vukčeviću Braga draža od Zvezde (VIDEO)

Mladi reprezentativac Crne Gore, inače velika želja čelnika sa ''Marakane'', potpisao četvorogodišnji ugovor sa portugalskim timom

  • 1

Crnogorski fudbaler Nikola Vukčević novo je pojačanje portugalske Brage, sa kojom je potpisao četvorogodišnji ugovor.

Doskorašnji kapiten podgoričke Budućnosti, za koga je bila zainteresovana i Crvena zvezda, prošao je sve lekarske preglede i već se pridružio novim saigračima. Ovaj talentovani vezista odlazak u Bragu smatra velikim korakom napred u karijeri.

- Vrlo sam srećan. Za mene je Braga ostvarenje sna, pošto je to klub koji je poznat u Evropi i jedan je od najvećih u portugalskom fudbalu. Bio sam veoma uzbuđen kada sam saznao da postoji interesovanje i ovo će za mene biti velika prilika - rekao je mladi reprezentativac Crne Gore.

Talentovani 21-godišnji fudbaler je obećao da će dati sve od sebe kako bi pomogao klubu da ostvari svoje ciljeve.

- Sada želim da radim vredno i da pokažem treneru koliko vredim. Nadam se da ću pomoći Bragi i da ćemo imati sjajnu sezonu, jer imamo odličan sastav, sa vrlo dobrim igračima - rekao je Vukčević.

Braga je prethodnu sezonu završila na četvrtom mestu, uz osvojen Liga kup. Klub sa severozapada Portugalije ove sezone ipak neće učestvovati u Ligi Evrope, pošto je u poslednjem kolu kvalifikacija nesrećno eliminisan od strane rumunske ekipe Panduri Targu, u poslednjim minutima drugog produžetka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ......

    5. septembar 2013 | 11:03

    Ma njemu su pare drage...to su klasicni fudbaleri bez ponosa! Ako volis neki tim igraj za njega...bez obzira kako se zvao, dal zvezda dal partizan! Da ga je zvao madrid ili barca ili neki drugi gigant to bi razumio! Ali ne razumem igrace sto vice da su veliki zvezdasi ili grobari a samo ih pare interesuju i sa 18 godina bjeze ka mitrovic iz partizana i jos mnogo njih! Ja bi im zabranio i igranje za srbiju! Jer igraju fudbal samo zbog para...ti neigraju ni za srbiju srcem! Idu u timove sto svako od nas zna da ih zvezda i partizan mogu ladno dobit!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA