Šuker u Beogradu: Ko hoće incidente, neka ne dolazi na Marakanu! (VIDEO)(FOTO)

U maniru velikih zvezda fudbaleri Hrvatske "odjavili" srpske novinare i direktno otišli u autobus. Predsednik HNS ni reč o fudbalu, samo o bezbednosti na Aerodromu "Nikola Tesla"

  • 7

Čarter letom hrvatska fudbalska reprezentacija stigla je u Beograd nešto posle 13 časova i odmah, bez zaustavljanja pred beogradskim novinarima, odjurila u autobus koji ih je čekao na izlazu zgrade Aerodroma "Nikola Tesla".

Jedini koji je toliko koliko hteo da prozbori  bio je predsednik Fudbalskog saveza Hrvatske Davor Šuker. Proslavljeni fudbaler nije želeo da priča o samoj utakmici, više se osvrnuo na bezbednost utakmice koja u petak počinje u 20.45 časova.

- Ove utakmice su pravi pokazatelj da možemo da organizujemo najveće utakmice. I mi kroz Ligu šampiona, ali i ove dve, uz pomoć srpske i hrvatske policije, dokazujemo da smo spremni da priređujemo svetske spektakle.

- Treba da kažnjavamo sve prestupnike - rekao je Šuker, a onda poentirao jasnom rečenicom:-  Oni koji hoće da prave incidente nek ne dolaze na utakmicu!

Igrači su delovali prilično nezainteresovano. U maniru najvećih fudbalskih zvezda uleteli su u autobus, a onda nakratko morali ponovo napolje, s obzirom na to da je svaki igrač morao lično da ubaci svoj prtljag u autobus.

Luka Modrić je na pitanje izveštača Telegrafa da li može da kaže koju rečenicu u vezi s utakmicom, samo hladno odmahnuo rukom, sa slušalicama na ušima, uživajući u muzici.

(P.M./S.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duke

    5. septembar 2013 | 14:11

    "Luka Modrić samo hladno odmahnuo rukom, sa slušalicama na ušima" - a ono Šemsa trešti, kosa sa glave otpada.

  • Rankovic

    5. septembar 2013 | 14:56

    Smesni su, smesan mec, smesni su svi.

  • Pedja-PFC

    5. septembar 2013 | 14:04

    Najbolje da ces ti da mi kazes sta cu da radim u svom gradu!aOvaj izgleda prolupao slusajuci onog dripca tompsona!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA