IVKOVIĆ: Napravili smo odličan posao, ali loše odigrali drugo poluvreme!

Selektor srpskih košarkaša ne pada u euforiju posle dva uzastopna uspeha na EP i nezadovoljan je što je ekipa posle prednosti od 25 poena popustila u završnici protiv Bosne i Hercegovine

  • 0

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković zadovoljan je dobrim startom na Evropskom prvenstvu u Sloveninji i dvema pobedama, ali ima i primedbi na neke elemente u igri "orlova" u utakmici protiv Bosne i Hercegovine u kojoj su pobedili 77:67.

- Moj tim je apsolutno zaslužio pobedu, ali mi se nije svideo način kako smo igrali većim delom drugog poluvremena. Napravili smo odličan posao, stigli do novog trijumfa, ali smo prestali da igramo posle vođstva od 25 poena razlike. Prestali smo da trčimo, slabo smo se kretali bez lopte, što je motivisana selekcija Bosne znala da iskoristi i smanji zaostatak. Takve stvari su nam se dešavale i u toku prirpemnog perioda, ali ovo je mlad tim i zato igrače treba shvatiti– rekao je selektor Srbije Dušan Ivković, a preneo sajt KSS.

Naredni rival je Makedonija, koja je prilično nesrećno i na sporan nnačin poražena od Crne Gore, pa će pokušati da se "izvadi" protiv Srbije.

- Njihov tim je jedan od najiskusnijih na šampionatu, više su tim nego ijedan drugi. To su potvrdili i u Litvaniji, dobro se poznaju, dišu kao tim i na njihovoj strani je iskustvo, a na našoj bi trebalo da bude visok ritam i energija. Moramo da pripremimo utakmicu visokog ritma - ocenio je Dušan Ivković.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA