Zvezdina veza za pobedu orlića protiv Kipra! (VIDEO)

Dobar početak selekcije U21 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2015. godine. Dva gola Luke Milunovića.

  • 0

I bez podrške navijača u Gornjem Milanovcu, jer je stadion Metalca bio prazan zbog kazne FSS od strane UEFA zbog nereda u Kruševcu protiv Engleske u prethodnom ciklusu, fudbaleri Srbije do 21 godine nisu dozvolili iznenađenje protiv Kipra na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2015. godine.

Bilo je 2:1 (1:0).

Vršnjake sa ostrva, srpski orlići su pobedili "dopel pakom" Luke Milunovića, kojem su oba puta asistirali saigrači iz Crvene zvezde - Marko Petković i Aleksandar Kovačević.

Prvi je posebno bio atraktivan!

Ipak, ekipa Radovana Ćurčića i pored dobre igre i sigurne prednosti, na kraju je morala da spašava pobedu, zbog svoje nesmotrenosti.

Nepažnja u odbrani košatala nas je bespotrebno primljenog gola, a sve je moglo puno više da se zakomplikuje jer je minut posle primljenog gola, Srbija ostala bez igrača jer je direktan crveni karton dobio Marko Petković, skorašnje pojačanje Crvene zvezde.

To se na sreću nije dogodilo! Srbija se branila manje-više do kraja, izdržala nalete protivnika i ciklus počela sa tri osvojena boda, a u tome joj je pomogao i Kipranin Lajfis, koji je dobio drugi žuti karton u 80. minutu.

Orlići će naredni kvalifikacioni meč odigrati 11. oktobra, ponovo protiv Kipra, ali u gostima.

Grupa 9

Srbija - Kipar 2:1

(Milunović 41, 47 - Kirijaku 65)

(Telegraf)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA