Biljana Topić primljena u bolnicu zbog rizične trudnoće

Srpska altetičarka i supruga proslavljenog skakača uvis Dragutina Topića primljena je u bolnicu zbog održavanja trudnoće

  • 1

Srpska rekorderka u troskoku Biljana Topić primljena je na kliniku u Višegradskoj ulici nakon pogoršanja zdravstvenog stanja u vezi sa trudnoćom.

 

Supruga Dragutina Topića trebalo je da se porodi u oktobru, ali kako je njeno zdravstveno stanje bivalo sve gore, lekari su odlučili da je zadrže u bolnici i, najverovatnije, porode već naredne nedelje.

 

Dragutin vrlo teško i emotivno preživljava čitavu situaciju, prenose listovi "Kurir" i "Informer", ali je uveren da će sve proći kako treba i da će mama i beba uskoro stići kući.

 

 

On je planirao da bude u uz suprugu na porođaju, ali su mu lekari savetovali da je bolje da razvoj situacije dočeka kod kuće.

 

- Volim te, ljubavi moja, i jedva čekam da dođeš kući, čim se porodiš, pa da sve četvoro uživamo u ljubavi - napisao je Topić na svom Fejsbuk profilu.

 

Dragutin i Biljana Topić već imaju ćerkicu po imenu Angelina, koja je nedavno napunila osam godina.

 

(Telegraf)

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA