Hrvatski fudbaleri u šetnji pored ušća, policija na čamcima! (FOTO)

"Vatreni" u rekreaciji traže mir pred veliki duel na "Marakani" od 20.45 časova! Ogroman broj policajaca obezbeđuje izlet fudbalera Hrvatske

  • 41

Fudbaleri Hrvatske pred utakmicu sa Srbijom opuštali su se šetnjom po beogradskom ušću!

Ekspedicija "vatrenih" posle doručka je uživala u lepotama našeg glavnog grada, uz žestoke mere obezbeđenja koje ih prate tokom čitavog boravka u Srbiji.

Kako saznajemo, iako je planirano da fudbaleri Hrvatske izađu iz hotela "Hajat" na fakultativnu gimnastiku oko 11 časova, program je kasnio više od sat vremena.

Napadač Hrvatske, Mario Mandžukić očekuju izuzetno tešku utakmicu, ali da njihov tim uvek ide na tri boda.

Hrvatska uvek ide na tri boda. Očekuju me teški dueli sa Subotićem, odlično se poznajemo iz Bundeslige, borili smo se i u finalu Lige šampiona.Očekujem neizevstan i tvrd meč, ali nadam se pobedi – rekao je Mandžukić za Tanjug.

Selektor Hrvatske Igor Štimac  zahvalio se domaćinima na sjajnoj organizaciji i gostoprimstvu.

Sjajno smo dočekani u Beogradu, organizacija je odlična. Prošetali smo malo u okolini hotela, sve je u najboljem redu i sviđa nam se – istakao je Štimac.

Telegraf vam donosi prvu fotku sa lica mesta, na kojoj je evidentno da ogroman broj policije obezbeđuje šetnju u prirodi "vatrenih". Čak i na čamcima koji su stacionirani blizu obale reka.

(P. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRBA

    6. septembar 2013 | 12:51

    Ne mogu bez splavova pa to ti je...

  • Marina Marković

    6. septembar 2013 | 13:19

    Ovoliko obezbedjenje je preterivanje realno...

  • Lazar

    6. septembar 2013 | 13:51

    Koliko se secam nasi fudbaleri su direktno sa aerodroma isli u hotel, pa iz hotela na trening pa utakmicu bez ikakvog zadrzavanja? Ne znam cemu ovo preterano gostoprimstvo, kako oni tebi tako ti njima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA