Krstić i Katić: Možda smo malo poleteli, treba da izvučemo pouke (VIDEO)

Kapiten srpske reprezentacije smatra da će dan odmora dobro doći da se tim oporavi i spremi za naredni najbitniji meč u ovoj grupi protiv Letonije

  • 1

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Nenad Krstić istakao je da je selekcija Makedonije bila bolji tim na ovom duelu, ali da ovaj poraz ne znači ništa za nastavak takmičenja. On je dodao da ekipa treba da izvuče pouke iz poraza i da se spremi za meč sa Letonijom u nedelju.

- Težak poraz, mislim da nismo bili glavom u utakmici. Iskreno mislim da smo malo poleteli, na poluvremnu smo imali minus koji kasnije nismo uspeli da nadoknadimo.

- Bez obzira na sve treba da izvučemo pouke i da se spremimo za sledeći meč da pobedimo selekciju Letonije. Potreban nam je taj dan pauze da se oporavimo, saberemo i da se pripremimo za nasatavak - rekao je Krstić

Najstariji igrač u timu Raško Katić, takođe, kaže da nema mesta tugovanju

- Od samog starta su nametnuli svoj ritam i kontrolisali su utakmicu a mi smo ušli u njihov ritam i nismo mogli da se vratimo u meč.

Iskusniji su tim i spremili su se dobro, jer im je bilo biti ili ne biti. Nema previše vremena za tugovanje kao što nema ni za radovanje - rekao je Katić.

(Od izveštača Telegrafa iz Slovenije, Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA