Reksač:Kuman, Laudrup i Valverde kandidati za trenera Barselone

Legende "Blaugrane" i trener Olimpijakosa potencijalni naslednici Gvardiole

  • 0

Nekadašnji igrač Barselone i španske reprezentacije Karles Reksač, blizak predsedniku Sandru Roselju, imenovao je potencijalne kandidate za trenera aktuelnog šampiona Evrope, ukoliko se Đozep Gvardiola odluči da napusti klub. Iskusni stručnjak koji je "otkrio" i doveo najboljeg igrača sveta Lea Mesija u glavni grad Katalonije, saopštio je moguće zamene ako se uprazni mesto trenera.

- Gvardiolina zamena treba da bude neko ko je deo Barselonine porodice i poznaje rad u klubu. Ukoliko Pep ode, moji kandidati su Ronald Kuman, Mihael Laudrup ili Ernesto Valverde. Verujem da oni čekaju priliku da treniraju Barselonu - izjavio je Resak.

Bivši krilni igrač "plavo-crvenih" već  je vodio ekipu sa "Nou Kampa", i to u sezoni 2001-2002. Što se tiče potencijalnih naslednika, Kuman je trenutno na čelu stručnog štaba Fejnorda, Valverde je strateg grčkog Olimpijakosa, dok je Laudrup bez kluba.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA