MATIĆ: Nisam siguran da je bio drugi žuti! SUBOTIĆ: Trebalo je da pobedimo

  • 15

"Miroljubivih" 1:1 protiv Hrvatske na "Marakani" svim srpskim fudbalskim navijačima otrglo je i ono malo nade da će "orlove" gledati u Brazilu. Bod je Hrvatima veliki kao kuća, ali se naši reprezentativci slažu u jednom - navijači su bili sjajni i protivnik je iz jedne prave šanse dao gol.

- Jako čudan meč. Nismo ni pobedili, ali ni izubili tako da ne možemo u potpunosti da budemo zadovoljni. Međutim, bili smo bolji i trebalo je da pobedimo - rekao je Neven Subotić i osvrnuo na suđenje nemačkog sudije:

- Hteo je odmah da pokaže da ne toleriše grubu igru, ali se na kraju "opustio". Hrvatska je iz prve ozbiljne šanse dala gol, ali je teško raditi, bilo šta, 90 minuta, a ne pogrešiti. Čak i protiv najslabije ekipe, a kamoli protiv Hrvata. Zahvalio bih se navijačima i nadam se da su zadovoljni.

Nemanja Matić, povratnik u nacionalni tim za osam minuta je zaradio isključenje...

- Nisam siguran da je bio drugi žuti karton... Pogledaću snimak. Suđenje neću da komentarišem. Dao sam maksimum, a selektor i mediji će na kraju napraviti analizu. Žao mi je što sam do sada propuštao kvalifikacione utakmice, ali ima vremena da pokažem kvalitet. Zahvaljujem se navijačima na podršci, bili su fantastični - rekao je Matić.

Golman srpske reprezentacije Vladimir Stojković konstatuje da smo bili bolji tim i nada se da su zadovoljili navijače:

- Znali samo da će Hrvati igrati tvrdo. Međutim, sada smo pokazali da smo bolji tim. Očekivao sam više od njih, a gol su dali iz prve i jedine ozbiljne šanse. Najbitnije je da smo zadovoljili navijače - rekao je golman reprezentacije, a zatim se osvrnuo na zvižduke:

- Ne obraćam pažnju na dobacivanje s tribina. Fokusiran sam samo na teren.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srb

    7. septembar 2013 | 01:03

    zasto citate srpske novine ?kompleksasi croati ! a ti Mia lepo ime imas a i pezime ti je verovatno srpsko

  • Dač

    7. septembar 2013 | 02:31

    Mia,a da navratis ti kod mene malo,da vidis ko je prvi u nekim drugim stvarima ;p

  • Dejan

    7. septembar 2013 | 01:15

    A savezu I drzavi hvala veliko sto su pustili navijace hrvatske u vip lozu u onolikom broju I indijanca koji je himnu hr pratio sa Hajl pozdravom I sto su nas gadjali upaljačima odozgo. .nek ste vi njih zaštitili a nas ko j..e..al to ste vi...gore niko nije smeo da prismrdi od nas..sram vas bilo drzavo srbijo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA