Hrvatski novinari provocirali Udovičića: Šta je bilo sportski, kad su se palile hrvatske zastave?

Novi ministar za sport u vladi Srbije odgovorio je pripadnicima sedme sile iz Hrvatske da su i njega vređali na nacionalnoj osnovi dok je igrao za srpsku reprezentaciju, ali da treba smiriti strasti

  • 15

Novi srpski ministar za sport Vanja Udovičić posle fudbalske utakmice između Srbije  i Hrvatske bio je zadovoljan načinom na koji je cela manifestacija organizovana, ali da ostaje žal što naša selekcija nije ostvarila pobedu.

- Dragio mi je da je pobedio sport. U ovakvim utakmicama postoji više emocija nego inače i žao mi je što Srbija nije pobedila pred ovakvom publikom i prelepim ambijentom - rekao je Udovičić sa čim se novinari iz Hrvatske nisu složili.

Srpskog ministra, pripadnici sedme sile iz Hrvatske upitali su -"da li je sportski paliti zastave i nazivati igrače i delegaciju "kockastih" ustašama?

- Dok sam ja igrao za reprezentaciju Srbije i mene su nazivali pogrdnim imenima, vređali me na nacionalnoj osnovi. Ipak mislim da strasti treba da se smire - odgovorio je Udovičić.

(P. M)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sashki

    7. septembar 2013 | 03:08

    Barem nismo skandirali ubi hrvata kao vi nama u zagrebu

  • стрептомицин

    7. septembar 2013 | 01:34

    Па наравно. Е сад што вас комплексаше истина вређа то је нешто друго. Увек ће бити Срба да вас подсете да сте ви само обични плагијатори и копије оригинала. Комплекси се лече...

  • ombre

    7. septembar 2013 | 07:26

    Velika je razlika: Kad oni viču "ubij srbina", misle na ceo narod. Mi kad vičemo "ubij ustašu", mislimo na zločince.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA