Kako je Žoze Murinjo došao i otišao sa Marakane (VIDEO)

Portugalski stručnjak prisustvovao meču između Srbije i Hrvatske i tom prilikom još jednom pokazao da se radi o izuzetnom gospodinu

  • 6
Žoze Murinjo i Predrag Mijatović Foto: Telegraf

Da je gospodin svakako smo znali, ali portugalski stručnjak Žoze Murinjo nas je svojom jednostavnošću i pojavom na ''Marakani'' tokom kvalifikacionog meča Srbije i Hrvatske još jednom u to uverio.

Došao je tiho i neopaženo u društvu legende Partizana i Reala iz Madrida Predraga Mijatovića, međutim, izazvao je veliku euforiju u onom momentu kada su svi prisutni shvatili da je među njima neko ''Poseban''.

Vrlo brzo je onako gospodski pozdravio navijače koji su se nalazili u blizini VIP ulaza na zapadnoj tribini i uputio se na mesto u svečanoj loži.

- Nije tačno da sam došao zbog Matića i Markovića. Osnovni cilj dolaska je što volim velike mečeve, a volim i da gledam svoje igrača. Sada sam navijao za Srbiju zbog Baneta, ali sam isto tako navijao za Hrvate u Zagrebu zbog Modrića - rekao je proslavljeni stručnjak u intervjuu za televiziju B92.

Iako se prethodnih dana spekulisalo da bi na ''Marakanu'' u društo Murinja trebalo da dođe i vlasnik Čelsija Roman Abramovič, to se na kraju nije dogodilo.

Menadžer ''plavaca'' je među poslednjima napustio stadion Crvene zvezde, a novinarima u prolazu nije želeo da prokomentariše samu utakmicu. Okružen velikim brojem ljudi iz obezbeđenja zaputio se u hotel ''Hajat'' u kojem su, zanimljivo, bili odseli i fudbaleri Hrvatske.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • стрептомицин

    7. septembar 2013 | 10:17

    Хвала му што је дошао, јер да није био ту тешко да би наши манекени од фудбалера потрчали мало. Овако су се трудили као сеоске удаваче...

  • Nemanja žarić

    7. septembar 2013 | 13:43

    Čuo je da dolazo Marijana Mateus,pa je brže-bolje otišao....

  • ja

    7. septembar 2013 | 15:55

    al cemu ovaj lik u narandzastoj majici kratkih rukava....zar nisu mogli bar da ga obuku u neko odelo sa kravatom il bez...,il da dovedu nekog normalnijeg,nekog sa kosom?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA