FOTO UTAKMICE: Žandarmka na Severu, Vukovar ili Murinjo?

Pogledajte zanimljive fotografije zabeležene tokom meča između Srbije i Hrvatske na ''Marakani''

  • 14

Spektakl na ''Marakani'' i meč između Srbije i Hrvatske nažalost nije završen pobedom srpskog tima (1:1), ali je atmosfera na stadionu bila fenomenalna i nadamo se da će navijači i u budućnosti podržaati nacionalni tim.

Dva gola, dva crvena kartona i sijaset šansi samo su dokaz da je prštalo na terenu, ali ništa manje nije bilo borbeno i na tribinama kao i čitavom stadionu gde su se okupile mnogobrojne poznate ličnosti iz sveta fudbala.

Jedna od njih je i portugalski stručnjak Žoze Murinjo koji je iskoristio priliku što se našao u loži ''Marakane'' da se upozna sa predsednikom republike Tomislavom Nikolićem.

Društvo im je pravio i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik koji koristi svaku priliku da pokaže koliko voli Srbiju.

Navijači su, nema sumnje, bili 12 - ti igrač srpskog tima na meču protiv Hrvata, a transparenti na stadionu pokazuju da ih je bilo iz raznih krajeva. Kako iz Srbije tako i iz Hrvatske i Republike Srpske.

Zanimljiv momenat je viđen na južnoj tribini počletkom drugogo poluvremena kada se na ogradi pojavio transparent sa natpisom kojim je citiran Jovan Dučić.

Fotografija devojke u uniformi Žandarmerije ispred severne tribine svakako je glavni favorit za ''foto utakmice'' jer ne srećemo svaki dan pripadnice lepšeg pola u ovoj ulozi.

Šta vi mislite? Ostavite vaš komentar ispod teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • niko

    7. septembar 2013 | 14:46

    Ma biće Tomo biće Bуковар

  • Sone

    7. septembar 2013 | 15:00

    Tomo brate moj napaceni, vukovar je vec dobio dvojezicne table pa mozes da biras

  • Ljubisa Petrovic

    7. septembar 2013 | 15:43

    Republika Srpska navija za Srbiju!! Toma diploma se krije, da ga ne uslikaju pored Dodik sa podignita 3 prsta. Haha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA