Hrvati nama Tompsona, mi njima Severinu!

Neposredno pred izlazak srpskih fudbalera na teren sa razglasa je išla reklama po taktovima pesme hrvatske pevačice

  • 12

Najavljivali su čelnici Fudbalskog saveza Srbije da, tokom kvalifikacionog duela sa Hrvatskom, da neće provocirati ''kockaste'' nacionalnim pesmama sa razglasa, pogotovo Baje malog Knindže, ali melodija poznate hrvatske pevačice Severine Vučković svakako nije trebala publici na ''Marakani''.

Dok su srpskim fudbalerima na ''Maksimiru'' servirane Tompsonove pesme, Hrvati su na ''Marakani'' mogli da uživaju uz zvuke ''trensa'' i poznatog svetskog hita ''Gangnam Stajl'' kao i uz Severininu melodiju koja je, doduše, bila u sklopu jedne od reklama.

Iznervirana publika je to propratila zvižducima u trenucima kada su fudbaleri Srbije izlazili na terene tako da su se zvižduci vrlo brzo pretvorili u aplauze.

Svetla tačka što se tiče muzike svakako je bio trenutak kada je orkestar na terenu odsvirao ''Marš na Drinu'' što je publiku na ''Marakani'' podiglo na noge.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mornar

    7. septembar 2013 | 11:54

    Kao i uvek...KRATKA NAM PAMET... debilski narod. Sve smo zasluzili, sta nam se i sta ce nam se desavati!!!!!

  • xxxx

    7. septembar 2013 | 12:16

    Stara narodna "Nedaj bože da se srbi slože" kakvi smo tako i prolazimo i to je to, nece a i netreba da bude ni Rus ni Grk ni niko treci veci Srbin od Srbina, jednog dana (ako nas do tad bude bilo) desiće se valda da progledamo i shvatimo neke stvari samo mislim da bi nam to moglo biti i kasno

  • стрептомицин

    7. septembar 2013 | 13:29

    Брука и срамота због оволиког шлихтања. Хрватски навијачи у свечаној ложи-Србе бију сви у НДХ. У Србији опсадно стање да некоме из НДХ не би нешто фалило, Србе у НДХ јуре да линчују како навијаче тако и играче(сетите се ватерполиста, кошаркаша...) али Срби болују од амнезије и желе својом добротом да докажу нешто дивљацима, док они то схватају као слабост. Постоји ли наивнији народ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA