PORAZ OD BOSNE JE OČEKIVAN: Makedonci bančili u Stefan Braunu posle pobede nad Srbijom!

U ljubljanskom klubu, Antić, Mekejleb i ostatak ekipe se provodio do ranih jutarnjih sati, a u hotel su stigli sa "Mekdonalds" kesama. Nezdrava noć ih je skupo koštala u nedelju

  • 3

Pitate se zašto Makedonci, zvanično četvrta ekipa u Evropi, nisu uspeli da krunišu odličnu igru protiv Srbije u petak i dva dana kasnije? Porazom od Bosne i Hercegovine naši južni susedi su izgubili skoro sve šanse da se nađu u drugoj fazi, a Telegraf vam otkriva šta bi mogao da bude uzrok trome igre i očajnog rezultata u meču četvrtog kola B grupe.

Naime, kako saznajemo, Makedonci su odmah posle pobede nad Srbijom u petak otišli u Ljubljanu kako bi proslavili pobedu, prvu na prvenstvu (?!). Sve bi bilo u redu da se sve završilo na jednom piću, međutim, Antić, Mekejleb i drugovi su "zaginuli" do ranih jutarnjih sati u klubu Stefan Braun, koji se baš kao u Beogradu, nalazi i u Ljubljani.

Ekipa Makedonaca se u ranim jutarnjim satima vratila u hotel, sa sve kesama iz "Mekdonaldsa", pa je jasno koliko su nezdravu noć proživeli izabranici Aleša Pipana.

Igrači su u subotu ranije legli u krevete, (valjda da bi se oprali za prethodnu noć), ali je očigledno nezdravih 10-ak sati ostavilo traga na meču protiv Bosne, naročito kako se utakmica bližila kraju.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rankovic

    8. septembar 2013 | 20:17

    Sad ce im u skoplju oduzet dodeljeno ordenje, a nabacit okove.

  • Draža Mihajlović

    8. septembar 2013 | 20:34

    Za nas se sve razvija kako treba. Idemo u sledeću rundu.poraz od Makedonije nebitan . Ako je moralo, neka. Idemo dalje. Sokolovi naši.

  • Aleksandar

    8. septembar 2013 | 19:39

    A šta je razlog za trijumf četvrtoj ekipi u Evropi u duelu sa takozvani POTENCIJALNI ŠAMPION ? Ili možda su srpski košarkari "zginuli" ? :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA