ŠĆEPAKADABRA: Stefan Šćepović u Hihonu piše istoriju Sekunde

Stefan Šćepović je golom u 4. kolu postao tek drugi fudbaler Sportinga iz Hihona koji je davao golove u prva četiri kola. To su pre Stefana uradila samo dvojica - Čikote daleke 1930. godine i Kvini (1969. i 1976.), legenda tima, dva puta prvi strelac Sekunde i pet puta Primere

  • 2

Navijači Partizana su Marka Šćepovića zvali Šćepakadabra, a čini se da će simpatizeri španskog Hihona istim nadimkom zvati njegovog brata Stefana.

Naime, Hihon se sa gostovanja Ponferadini vraća sa bodom (2:2), a jedan od dva gola za tim sa "Molinona" dao je nekadašnji napadač beogradskih crno-belih. Međutim, to nije glavna vest. Udarna vest je da je Stefan "otvorio" novu stranicu večnog almanaha Hihona, ali i španskog fudbala.

Stefan Šćepović je golom u 4. kolu postao tek drugi fudbaler Sportinga iz Hihona koji je davao golove u prva četiri kola. To su pre Stefana uradila samo dvojica - Čikote daleke 1930. godine i Kvini (1969. i 1976.), legenda tima, dva puta prvi strelac Sekunde i pet puta Primere.

Šansu da obori rekord ima već sledećeg vikenda kada na svom terenu Hihon igra protiv Deportiva iz La Korunje.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    8. septembar 2013 | 22:53

    Dobar je on, bolji od brata, ali od velikih poznavalaca fudbala sa istocne i zapadne tribine nije mogao da igra...

  • Reza

    8. septembar 2013 | 22:30

    Scepa bilde

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA